Συνεδριάσεις του Δημοτικού Συμβουλίου Σαρωνικού της 7/10/2015

Συγκαλούνται δύο συνεδριάσεις του Δημοτικού Συμβουλίου Σαρωνικού της Τετάρτη 7 Οκτωβρίου, στο Δημοτικό κατάστημα Καλυβίων. Μεταξύ των θεμάτων της τακτικής συνεδρίασης περιλαμβάνονται τα θέματα: Ενημέρωση σχετικά με την δράση ανακύκλωσης ρούχων και υποδημάτων και καθορισμός είκοσι έξι (26) θέσεων για την τοποθέτηση κόκκινων κάδων ανακύκλωσης και  Έγκριση μελέτης «Μελέτη διαχείρισης απορριμμάτων Δήμου Σαρωνικού».

Συγκαλείται ειδική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, η οποία θα γίνει στο Δημοτικό κατάστημα την Τετάρτη 7 Οκτωβρίου 2015 και ώρα 17:00 με τα ακόλουθα θέματα ημερήσιας διάταξης:

1. Έγκριση Απολογισμού Δήμου Σαρωνικού έτους 2014. Εισηγητής: Ταμειακή Υπηρεσία
2. Έγκριση Ισολογισμού Δήμου Σαρωνικού έτους 2014. Εισηγητής: Ορκωτός Λογιστής – Χονδρού 


Συγκαλείται τακτική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, η οποία θα γίνει στο Δημοτικό κατάστημα την Τετάρτη 7 Οκτωβρίου 2015 και ώρα 19:00 με το ακόλουθο θέμα της ημερήσιας διάταξης:

1. Λήψη απόφασης για την «Προμήθεια καυσίμων και λιπαντικών για κίνηση των μεταφορικών μέσων και την προμήθεια καυσίμων για θέρμανση δημοτικών κτιρίων του Δήμου Σαρωνικού για το έτος 2015». Εισηγητής: Οικονομική Επιτροπή
2. Έγκριση διενέργειας πρόχειρου διαγωνισμού για την υπηρεσία «Ασφάλιση μεταφορικών μέσων και μηχανημάτων έργου (Μ.Ε.) του Δήμου Σαρωνικού». Εισηγητής: Τμήμα Προϋπολογισμού-Λογιστηρίου και Προμηθειών
3. Ενημέρωση σχετικά με την δράση ανακύκλωσης ρούχων και υποδημάτων και καθορισμός είκοσι έξι (26) θέσεων για την τοποθέτηση κόκκινων κάδων ανακύκλωσης. Εισηγητής: Δήμαρχος
4. Έγκριση μελέτης «Μελέτη διαχείρισης απορριμμάτων Δήμου Σαρωνικού». Εισηγητής: Δ/νση Περιβάλλοντος & Ποιότητας Ζωής. ( Η μελέτη θα παρουσιαστεί από τον μελετητή κ. Σέλλα Νικόλαο) 

Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ Δ.Σ.
ΜΑΡΙΑ ΚΟΛΛΙΑ


ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.

Σχολιάστε

You can leave a response, or trackback from your own site.