Συνεδρίαση του Τοπικού Συμβουλίου Κουβαρά της 30/4/2015

Πραγματοποιήθηκε την 30-4-2015 η 4η  Συνεδρίαση του Τοπικού Συμβουλίου Κουβαρά με τρία (3) θέματα στην ημερήσια διάταξη με θέματα ενημερωτικού ενδιαφέροντος και μεγάλη εντύπωση προκάλεσε η μεγάλη παρουσία των δημοτών Κουβαρά που κατέκλισαν την αίθουσα του συμβουλίου.

Πρώτο θέμα : Αναγνώσθηκε η επιστολή του Δημοτικού Συμβούλου Γκίκα Π.  και η απάντηση του Προέδρου  επί των θεμάτων που ανέφερε η επιστολή .Αίσθηση προκάλεσε στο κοινό η απουσία του Τοπικού Συμβούλου της αντιπολίτευσης , αν και προσκλήθηκε νομότυπα σύμφωνα με τα οριζόμενα .

Δεύτερο θέμα : Ενημερώθηκε τόσο το Συμβούλιο καθώς και οι δημότες για την εξέλιξη του έργου “Κατασκευή Βρεφονηπιακού Σταθμού στην Κοινότητα Κουβαρά”.

Συγκεκριμένα ο Πρόεδρος ανέφερε πως την 3-4-15 υπογράφηκε η σχετική σύμβαση ανάθεσης του έργου από τον Δήμαρχο Σαρωνικού κ. ΣΟΦΡΩΝΗ Γ.  με την ανάδοχο εταιρεία “Τεχνικών έργων Α.Ε.” προϋπολογισμού 1.953.776,21 ευρώ το οποίο συγχρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό Ταμείο Περιφερειακής Ανάπτυξης, Εθνικούς Πόρους στο πλαίσιο του ΠΕΠ Αττικής 2007-2013 και η αποπεράτωση ορίζεται έως την 31-12-2015.

Είναι ένα πολύ σημαντικό έργο για τον τόπο μας το οποίο ξεκίνησε η τελευταία αυτόνομη κοινοτική Αρχή προ Καλλικράτη και χάρη στις προσπάθειες του Δημάρχου κ. Σοφρώνη των Αντιδημάρχων κ. ΓΚΙΝΗ Σ. και του κ. ΜΠΟΥΚΟΥΒΑΛΑ Ηλ. Και τις συνεχείς παροτρύνσεις του Τοπικού Συμβουλίου Κουβαρά κατέστη εφικτό το αποτέλεσμα αυτό.

Τρίτο θέμα : Το τρίτο θέμα της ημερήσιας διάταξης είναι μια νέα καινοτομία – θεσμός που καθιερώθηκε από την αρχή της χρονιάς  από τον Πρόεδρο και δίδεται ο λόγος στους δημότες , οποίοι αναφέρουν τα προβλήματα της περιοχής και αναφέρουν- εισηγούνται προτάσεις στην διοίκηση .

Έλαβαν το λόγο αρκετοί δημότες και τόνισαν την ανάγκη για την καλύτερη παροχή υπηρεσιών από την πλευρά του Δήμου στον τομέα της ύδρευσης , στον δημοτικό φωτισμό και στον καθαρισμό των αγροτικών δρόμων


ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.

One Response to “Συνεδρίαση του Τοπικού Συμβουλίου Κουβαρά της 30/4/2015”

  1. Ο/Η Στεργίου Κων/νος λέει:

    Αξιότιμε εκδότα της εφημερίδας ΑΤΤΙΚΟΣ ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΣ, διάβασα στο site της εφημερίδας σας, ότι ο τοπικός πρόεδρος της Κοινότητας ΚΟΥΒΑΡΑ αναφέρει ότι του προκαλεί απορία η μη συμμετοχή της Αντιπολίτευσης στο Συμβούλιο της 30/04/2015. Εγώ σας παραθέτω έγγραφο που έγκαιρα τον ενημέρωσα ότι την Πέμπτη δεν μπορώ να παραβρεθώ σε τοπικό Συμβούλιο πράγμα το οποίο του είχα συζητήσει σε παλαιότερο Συμβούλιο. Για την αποκατάσταση της Αλήθειας αλλά και για λόγους δεοντολογικούς σας κοινοποιώ το έγγραφο που του είχα κάνει στις 29/04/2015 με Αρ. Πρωτοκόλλου 6052

Σχολιάστε

You can leave a response, or trackback from your own site.