Συγχαρητήρια ανακοίνωση του Δημάρχου προς τον Σύλλογο του Πανοράματος Σαρωνίδας

Θέα από Πανόραμα ΣαρωνίδαςΟ Δήμος Σαρωνικού ευχαριστεί και συγχαίρει το Σύλλογο «Πανόραμα Σαρωνίδας» για την πρωτοβουλία καθαρισμού της περιοχής από εύφλεκτα κλαδιά και χόρτα
Με πρωτοβουλία του Προέδρου και του Διοικητικού Συμβουλίου του Συλλόγου «Πανόραμα Σαρωνίδας» υλοποιήθηκε μια σημαντική δράση, για τον καθαρισμό των κεντρικών και παράπλευρων δρόμων του Πανοράματος Σαρωνίδας.Ειδικότερα, με δαπάνες του Συλλόγου και με τη χρήση ειδικών μηχανημάτων, έγινε αποψίλωση των ξερών χόρτων και κλαδιών στους δρόμους και στην πλατεία της περιοχής, καθώς και γύρω από πινακίδες κυκλοφορίας.
Η δράση, που διήρκεσε 25 ημέρες, είχε στόχο να συμβάλει στην αποτροπή του κινδύνου πυρκαγιάς, αλλά και στην αισθητική αναβάθμιση του Πανοράματος. Ο Δήμος Σαρωνικού ανέλαβε τη συλλογή των σάκων με τα κλαδιά από τα σημεία όπου είχαν τοποθετηθεί.
Ο Δήμαρχος Σαρωνικού, κ. Γιώργος Σωφρόνης, δήλωσε σχετικά: «Η πρωτοβουλία του Συλλόγου Πανοράματος Σαρωνίδας είναι παράδειγμα ευαισθητοποίησης και ανιδιοτελούς προσφοράς, από ενεργούς πολίτες με πραγματική αγάπη για τον τόπο τους. Είμαστε υπερήφανοι για τη δραστηριότητα τέτοιων φορέων στην περιοχή μας και ως Δημοτική Αρχή, θα είμαστε πάντα πρόθυμοι για συνεργασία και βοήθεια στο έργο τους. Θέλω προσωπικά να συγχαρώ και να ευχαριστήσω τον Πρόεδρο, κ. Βασίλη Πετρόπουλο, το Διοικητικό Συμβούλιο και τα μέλη του Συλλόγου, για την αξιέπαινη αυτή δράση. Εύχομαι να βρουν όσο το δυνατόν περισσότερους μιμητές.»
 


ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.

One Response to “Συγχαρητήρια ανακοίνωση του Δημάρχου προς τον Σύλλογο του Πανοράματος Σαρωνίδας”

  1. Ο/Η Δημήτρης Βόγγολης λέει:

    Επικαλούμαι τον Δημοσθένη ο οποίος έλεγε ότι «Οι μικρές ευκαιρίες είναι συχνά η αρχή μεγάλων έργων».
    Και όντως πρέπει να αναγνωρισθεί μια τέτοια προσπάθεια η οποία πηγάζει από την αρχοντιά που είναι στη φύση του Προέδρου κ.Πετρόπουλου με κάποιο
    κόστος βέβαια και προς τιμή του, που πραγματώνει την ρήση της καθαριότητας να είναι η μισή αρχοντιά.
    Και ερωτώ μήπως οι Εξωραϊστικοί Σύλλογοι έπρεπε πρώτοι να δώσουν το παράδειγμα;
    Στη Σαρωνίδα κάποτε είχαμε τέτοιον Σύλλογο και ατόνησε.

Σχολιάστε

You can leave a response, or trackback from your own site.