Στο ΦΩΣ η πολιτική ΑΠΑΤΗ του Τσίπρα και του ΣΥΡΙΖΑ, για το Ελληνικό

Τσίπρας ΕλληνικόΠαρελθόν αποτελούν τα “πύρινα” και συνήθως υβριστικά άρθρα της εφημερίδας Αυγής, για το Ελληνικό, αλλά και όλου του ΣΥΡΙΖΟ – συνοθυλεύματος, από την Περιφερειάρχη Αττικής Ρένα Δούρου, του Αντιπεριφερειάρχη Πέτρου Φιλίππου, μέχρι τα κομματικά γκρουπούσκουλα.

Τώρα το “ξεπούλημα” έγινα αξιοποίηση με “προτεραιότητα στο πράσινο”, όπως προσπαθεί να πείσει τους ελάχιστους αναγνώστες της η Αυγή, ενώ βέβαια η υπογραφή της σύμβασης, έγινε με την ίδια “διαπλεκόμενη” εταιρεία του Λάτση (LAMDA DEVELOPMENT), η οποία είχε επιλεγεί από το ΤΑΪΠΕΔ πριν από το 2015. 

ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΑΠΑΤΗ 13406906_10154834481377137_1096415072867790383_nΠέτρος Φιλίππου για παράκτιο μέτωπο και ελληνικόΩς μνημειώδεις, πρέπει να χαρακτηριστούν οι δηλώσεις του πολιτικού απατεώνα πρωθυπουργού και των ομοίων του,  των οποίων οι φωτογραφίες από τους “αγώνες” ενάντια στο “ξεπούλημα” έχουν κατακλύσει το διαδίκτυο. 

Δεν είναι καθόλου περίεργο και θα λέγαμε ότι είναι απόλυτα δικαιολογημένο, ότι από το διαδίκτυο έχουν σημανθεί ως “ιδιωτικά” videos, από διάφορα site του ΣΥΡΙΖΑ τα οποία αφορούν δηλώσεις στελεχών του, όπως π.χ. οι δηλώσεις του Αντιπεριφερειάρχη Πέτρου Φιλίππου, που αφορούν τους “αγώνες” του ενάντια στην εκχώρηση της δημόσιας περιουσίας στο ΤΑΪΠΕΔ, για την Αττική Ριβιέρα και το “ξεπούλημα του Ελληνικού”, επί διακυβέρνησης ΝΔ-ΠΑΣΟΚ. 

Δεν πωλείται το ΕλληνικόΣτις 24/11/2015, οι οργανώσεις μελών του ΣΥΡΙΖΑ Αλίμου, Αργυρούπολης, Γλυφάδας και Ελληνικού με ανακοίνωσή τους, στήριζαν ομόφωνα την απόφαση της 10ης Νοεμβρίου της Νομαρχιακής Επιτροπής Νότιας Αθήνας του κόμματος, σε σχέση με τις εξελίξεις για το χώρο του πρώην αεροδρομίου του Ελληνικού και το διορισμό νέων μελών στο Δ.Σ. της Ελληνικό Α.Ε. από το ΤΑΙΠΕΔ.
ΚΑΙ ΟΜΩΣ ΕΠΩΛΗΘΗ ! Και είναι 7 Ιουνίου 2016 ! Με υπογραφή Τσίπρα ! Και τα γκρουπούσκουλα του ΣΥΡΙΖΑ μούγγα !!!


ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.

One Response to “Στο ΦΩΣ η πολιτική ΑΠΑΤΗ του Τσίπρα και του ΣΥΡΙΖΑ, για το Ελληνικό”

  1. Ο/Η Falco Tinnunculus λέει:

    Εδώ υπάρχουν 2 απάτες σε μία: 1) Η προφανής κωλοτούμπα του Συριζα που δεν εκπλήσσει (δεν είναι η μόνη) 2) Η απάτη να πληρώνουμε εμείς τον επενδυτή για τα εργα υποδομής.Κάνοντας τη σούμα να βγαίνουμε και χρεωμένοι.Ετσι γίνομαι και εγώ επενδυτής σήμερα κιόλας

Σχολιάστε

You can leave a response, or trackback from your own site.