Στολισμός του Χριστουγεννιάτικου Δένδρου στην Κεντρική Πλατεία Μαρκοπούλου

Ο Δήμος Μαρκοπούλου, η Κοινωφελής Δημοτική Επιχείρηση Μαρκοπούλου (Κ.Δ.Ε.Μ.) και το Ν.Π.Δ.Δ. «Βραυρώνιος», σας προσκαλούν την Κυριακή, 18 Δεκεμβρίου 2016 και ώρα 12:00 το μεσημέρι, στην Κεντρική Πλατεία Μαρκοπούλου, για να στολίσουμε το Χριστουγεννιάτικο Δέντρο, με… «Ευχές»!

Για τέταρτη συνεχή χρονιά, οι μαθητές της πόλης μας και τα παιδιά των Τμημάτων, του Προγράμματος «Αθλητισμός & Πολιτισμός για Όλους» του Ν.Π.Δ.Δ. «Βραυρώνιος», θα στολίσουν το Δένδρο με τις Ευχετήριες Κάρτες που ετοίμασαν, κατόπιν σχετικής πρόσκλησης του Δήμου Μαρκοπούλου. Άφησαν τον εαυτό τους και τη φαντασία τους ελεύθερη και η σκέψη τους έγινε μία ζωγραφιά και μία Ευχή για όλο τον κόσμο!

Ο Άη Βασίλης θα υποδεχτεί τα παιδιά, με χριστουγεννιάτικες μελωδίες και γιορτινά τραγούδια. Οι Μουσικοί που θα παίξουν ζωντανά βιολί και αρμόνιο, θα συνοδεύουν… τη Βασίλισσα του Χιονιού και θα καλέσουν όλους μας, να μπούμε στο Πνεύμα των Χριστουγέννων.

Σας περιμένουμε!


ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.

Σχολιάστε

You can leave a response, or trackback from your own site.