Σε λειτουργία βρίσκεται η επίσημη τουριστική ιστοσελίδα του Δήμου Σαρωνικού

Σε λειτουργία βρίσκεται η επίσημη τουριστική ιστοσελίδα του Δήμου Σαρωνικού, www.saronikos.gr η οποία έχει στόχο να προβάλει στο κοινό, εντός και εκτός Ελλάδας, τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά και τα πλεονεκτήματα του τόπου.

 
ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΜΑ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΣΑΡΩΝΙΚΟΥ

Καλώς ήλθατε στον όμορφο τόπο του Δήμου Σαρωνικού. Έναν τόπο πραγματικά ευλογημένο από τη φύση και την ιστορία, ένα ζωντανό μωσαϊκό αρχαίων πολιτισμών, παράδοσης, μνήμης και φυσικής ομορφιάς που αρμονικά  αναπτύσσεται μέσα στον χρόνο με το κλασικό μπλε και πράσινο της Μεσογείου. Βρισκόμαστε μόλις 37χλμ μακρυά από το κέντρο της Αθήνας και μας έχετε αναδείξει στα πιο αγαπημένα σημεία της διάσημης Αθηναϊκής Ριβιέρα. Με τις μικρές ή μεγάλες, οργανωμένες ή μη παραλίες μας σε μήκος 23 χλμ, είμαστε ο παράδεισος της θαλάσσιας απόλαυσης, σε κάθε μορφή της. στην ευρύτερη περιοχή της Αθήνας και της Αττικής. Το μεσογειακό κλίμα είναι κυρίαρχο στον τόπο μας και προσφέρεται απλόχερα για να το απολαύσετε. Με σύγχρονες δομές φιλοξενίας, εστίασης και ψυχαγωγίας για κάθε ανάγκη και γούστο, είστε μόλις μια σκέψη μακρυά από την πραγματική σας απόδραση.     

Γεώργιος Σωφρόνης
Δήμαρχος Σαρωνικού        


ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.

One Response to “Σε λειτουργία βρίσκεται η επίσημη τουριστική ιστοσελίδα του Δήμου Σαρωνικού”

  1. Ο/Η Πανος λέει:

    Πόσο μας κόστισε στους Δημότες??? (Τα γνωστά κορόιδα) Ακόμα μετά απο 3 χρόνια οι λακουβες, σκουπιδια, λάμπες τα ίδια και τα ίδια! Ολα τα είχε η Μαριωρή ο φερεντζές της ελειπε!

Σχολιάστε

You can leave a response, or trackback from your own site.