Πόλεμος “καντινών” και στη Λαυρεωτική

Ακυρώθηκε ο διαγωνισμός για την τοποθέτηση καντινών στις παραλίες της Λαυρεωτικής, μετά από ασφαλιστικά μέτρα που κατέθεσε δημότης της Λαυρεωτικής. 

Η αίτηση συζητήθηκε την Τρίτη 13 Ιουνίου, ενώπιον του Μονομελούς Πρωτοδικείου Αθηνών. Από την πλευρά του αιτούντα, παρέστη ως μάρτυρας ο Δημοτικός Σύμβουλος Σωτήρης Ιατρού, ενώ από την Δημοτική επιχείρηση ΔΑΝΕΤΑΛ ως μάρτυρας παρέστη ο Δήμαρχος Δημήτρης Λουκάς.

Και η Αποκεντρωμένη Διοίκηση Αττικής ακυρώνει τον διαγωνισμό

Συγκεκριμένα, η Αποκεντρωμένη Διοίκηση Αττικής ακύρωσε τις υπ’ αριθ. 8/2017 και 9/2017 αποφάσεις του Διοικητικού Συμβουλίου του Νομικού Προσώπου με την επωνυμία «Δημοτική Ανώνυμη Εταιρεία Ακινήτων Λαυρεωτικής» του Δήμου Λαυρεωτικής αναφορικά με την έγκριση και ψήφιση διακήρυξης διαγωνισμού για εκμίσθωση κοινόχρηστων δημοτικών χώρων και με την δωρεάν διάθεση ομπρελών και ανακλίντρων στο χώρο αιγιαλού και παραλίας.

Δέκα! (10) οι λόγοι ακύρωσης των αποφάσεων του Δ.Σ.της ΔΑΝΕΤΑΛ σύμφωνα και με την απόφαση του Συντονιστή Αποκεντρωμένης Διοίκησης που σας παραθέτουμε παρακάτω.

Ο έλεγχος νομιμότητας έγινε ύστερα από την υπ’ αριθ. πρωτ. 47011/17465/07-06-2017 Προσφυγή του Σωτηρίου Ιατρού, Δημοτικού Συμβούλου Δήμου Λαυρεωτικής.


ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.

Σχολιάστε

You can leave a response, or trackback from your own site.