Πρoσκλήσεις 28ης και 29ης Συνεδρίασης Δημοτικού Συμβουλίου Μαρκοπούλου Μεσογαίας 15-09-2015

  1. Συγκαλείται συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Μαρκοπούλου Μεσογαίας την Τρίτη, 15 Σεπτεμβρίου 2015 και ώρα 7 μ.μ. στην Αίθουσα Συνεδριάσεων «Ιατρού Μαρίας Γιάννη – Πίντζου» του Δημαρχείου Μαρκοπούλου, για συζήτηση και λήψη απόφασης, επί του κατωτέρω μοναδικού θέματος της Ημερήσιας Διάταξης:

Λήψη απόφασης για ψήφιση Μεσοπρόθεσμου Προγράμματος Δημοσιονομικής Στρατηγικής 2016-2019 του Δήμου Μαρκοπούλου.

2. Συγκαλείται συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Μαρκοπούλου Μεσογαίας την Τρίτη, 15 Σεπτεμβρίου 2015 και ώρα 8 μ.μ. στην Αίθουσα Συνεδριάσεων «Ιατρού Μαρίας Γιάννη – Πίντζου» του Δημαρχείου Μαρκοπούλου, στην εικοστή ένατη συνεδρίαση, έτους 2015 του Δημοτικού Συμβουλίου, για συζήτηση και λήψη απόφασης, επί των κατωτέρω θεμάτων της Ημερήσιας Διάταξης:

1) Λήψη απόφασης για έγκριση 2ης Αναμόρφωσης Προϋπολογισμού του Ν.Π.Δ.Δ. «ΒΡΑΥΡΩΝΙΟΣ» έτους 2015.
2) Λήψη απόφασης για έγκριση Απολογισμού του Ν.Π.Δ.Δ. «ΒΡΑΥΡΩΝΙΟΣ» οικονομικού έτους 2014.
3) Λήψη απόφασης για συγκρότηση Επιτροπής Καταλληλότητας για την επιλογή χώρου στέγασης Παραρτήματος Δημοτικών Σχολείων (Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης) Δήμου Μαρκοπούλου.
4) Λήψη απόφασης για αντικατάσταση και συμπλήρωση μελών της Δημοτικής Επιτροπής Διαβούλευσης.
5) Λήψη απόφασης για αντικατάσταση μελών του Διοικητικού Συμβουλίου του Ν.Π.Δ.Δ. με την επωνυμία «ΣΧΟΛΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΠΡΩΤΟΒΑΘΜΙΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΔΗΜΟΥ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ».
6) Λήψη απόφασης για καθορισμό του αριθμού των ατόμων ανά ειδικότητα, βάσει της υπ’ αρ. πρωτ. ΔΙΠΑΑΔ/Φ.ΕΓΚΡ./84/20607/29-07-2015 απόφασης της Επιτροπής του αρθρ. 2 παρ. 1 της αριθμ. 33/2006 ΠΥΣ (ΦΕΚ 280/Α’).
7) Λήψη απόφασης για παροχή σύμφωνης γνώμης για την εφαρμογή του Κανονισμού του Δημοτικού Κοιμητηρίου Μαρκοπούλου, σε ό,τι αφορά στην υποχρεωτική εκταφή, πέραν της 7ετίας.
8) Λήψη απόφασης για έγκριση του Κανονισμού Λειτουργίας Δικτύου Αποχέτευσης Ακαθάρτων Δήμου Μαρκοπούλου.
9) Λήψη απόφασης για έγκριση του Τοπικού Σχεδίου Δράσης Αποβλήτων του Δήμου Μαρκοπούλου Μεσογαίας.
10) Λήψη απόφασης για αποδοχή της εκλογικής αποζημίωσης, που αφορά στις Βουλευτικές Εκλογές της 25-01-2015.
11) Λήψη απόφασης για έγκριση κυκλοφοριακής ρύθμισης οδού 25ης Μαρτίου για την προσέλευση – αποχώρηση μαθητών 2ου Δημοτικού Σχολείου Πόρτο Ράφτη.
12) Λήψη απόφασης για έγκριση κυκλοφοριακής ρύθμισης οδού Αθηνάς στην περιοχή του Αγίου Σπυρίδωνα στο Πόρτο Ράφτη.
13) Λήψη απόφασης για γνωμοδότηση για την κατασκευή αντλιοστασίων ακαθάρτων στην παράκτια ζώνη Πόρτο Ράφτη.
14) Λήψη απόφασης για παραχώρηση κοινόχρηστου χώρου 17,70τ.μ. για το κατάστημα ΟΒΕΛΙΣΤΗΡΙΟ – ΨΗΤΟΠΩΛΕΙΟ «ΚΟΚΚΙΝΗ ΠΙΠΕΡΙΑ», επί της οδού Χ. Νικολάου 21 στο Μαρκόπουλο.
15) Λήψη απόφασης για έγκριση πρακτικής άσκησης στο Δήμο Μαρκοπούλου, τελειόφοιτης του Τ.Ε.Ι. Δυτικής Μακεδονίας, Τμήματος Μηχανικών Περιβάλλοντος και Μηχανικών Αντιρρύπανσης.
16) Λήψη απόφασης για προσκύρωση τμήματος καταργουμένης αγροτικής οδού στον ιδιοκτήτη του οικοπέδου στο Ο.Τ. Γ.749 με κωδικό 631203 της 4ης – 5ης Π.Ε. Πόρτο Ράφτη, σε εφαρμογή της κυρωμένης πράξης εφαρμογής.
17) Λήψη απόφασης για καταβολή αποζημίωσης Δικηγόρων για διάφορες υποθέσεις του Δήμου Μαρκοπούλου.
18) Λήψη απόφασης για επιστροφή χρημάτων ως αχρεωστήτως εισπραχθέντων.

 

 

 


ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.

Σχολιάστε

You can leave a response, or trackback from your own site.