Πρόσκληση στα εγκαίνια της Έκθεσης του Τμήματος Ζωγραφικής Ενηλίκων, του Προγράμματος «Αθλητισμός & Πολιτισμός για Όλους» στον Δήμο Μαρκοπούλου

Ο Δήμος Μαρκοπούλου και το Τμήμα Ζωγραφικής Ενηλίκων του Προγράμματος «Αθλητισμός & Πολιτισμός για Όλους» σας προσκαλούν, την Παρασκευή, 10 Φεβρουαρίου και ώρα 8:00 μ.μ., στα εγκαίνια της Έκθεσης, που θα πραγματοποιηθούν στον εκθεσιακό χώρο του Πολιτιστικού Κέντρου του Δήμου Μαρκοπούλου (Γ. Παπαβασιλείου 34).

Πάνω από σαράντα (40) συμμετέχοντες του Προγράμματος, θα παρουσιάσουν στην έκθεση τις δημιουργίες τους, κυρίως προσωπογραφίες, διαφόρων τεχνικών και διαστάσεων.

Το Πρόγραμμα «Αθλητισμός & Πολιτισμός για Όλους», έχοντας ως στόχο την δημιουργική δραστηριοποίηση όλων των ηλικιών, προσφέρει από το 2012, δραστηριότητες άθλησης, δημιουργικής απασχόλησης και πολιτισμού, με την ανταπόκριση του κόσμου να είναι τεράστια και συνεχώς αυξανόμενη.

Ειδικότερα, στο Τμήμα Ζωγραφικής Ενηλίκων, παραδίδονται μάθημα σχεδίου, χρώματος και Ιστορίας Τέχνης, στους δύο εξοπλισμένους χώρους εργαστηρίων, σε Μαρκόπουλο και Πόρτο Ράφτη.

Τόσο οι… «προχωρημένοι», που παρακολουθούν μαθήματα από το 2012, όσο και οι πιο αρχάριοι, έχουν δώσει τον καλύτερό τους εαυτό, ξεδιπλώνοντας το ταλέντο τους στον καμβά, με πολλή έμπνευση.

Απευθύνουμε κάλεσμα προσφοράς τροφίμων μακράς διαρκείας, για την ενίσχυση του Κοινωνικού Παντοπωλείου του Δήμου Μαρκοπούλου.

Σας περιμένουμε!


ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.

Σχολιάστε

You can leave a response, or trackback from your own site.