Πρόγραμμα εορτασμού Εθνικής επετείου 25ης Μαρτίου 1821 στον Δήμο Σαρωνικού

 

Το πρόγραμμα εορτασμού της Εθνικής Επετείου όπως καταρτίστηκε από την Δημοτική Κοινότητα Καλυβίων Δήμου Σαρωνικού έχει ως ακολούθως:

ΠΕΜΠΤΗ 23 ΜΑΡΤΙΟΥ 2017 Γενικός σημαιοστολισμός των Δημοσίων, Δημοτικών, Ιδιωτικών Καταστημάτων Ν.Π.Δ.Δ. και οικιών από της 8ης πρωινής ώρας της 23ης Μαρτίου μέχρι και της δύσης του ηλίου της 25ης Μαρτίου 2017

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 24 ΜΑΡΤΙΟΥ 2017 Φωταγώγηση όλων των Δημοσίων, Δημοτικών Καταστημάτων καθώς και των Καταστημάτων των Νομικών Προσώπων Δημοσίου Δικαίου και των Τραπεζών κατά τις βραδινές ώρες της 24ης και 25ης Μαρτίου 2017. – 19:00 Πανηγυρικός Εσπερινός στον Ιερό Ναό Ευαγγελισμού της Θεοτόκου στα Καλύβια. – 20:00 Προσέλευση φιλαρμονικής στον Ιερό Ναό. – 20:05 Προσέλευση επισήμων – 20:30 Περιφορά εικόνας.

ΣΑΒΒΑΤΟ 25 ΜΑΡΤΙΟΥ 2017  

‘Ώρα 7.00 π.μ. Χαιρετισμός της ημέρας με χαρούμενες κωδωνοκρουσίες της Εκκλησίας.  

Ώρα 9.25 π.μ. Προσέλευση Προέδρων και Προϊσταμένων Υπηρεσιών και Οργανισμών, Συν/σμών, Εκπαιδευτικών, Μαθητών Λυκείων-Γυμνασίων-Δημοτικών, Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων, Αθλητικών φορέων κ.λ.π.  

Ώρα 9.30 π.μ. Προσέλευση των Διοικητών του Αστυνομικού Τμήματος και του Τμήματος Ασφαλείας Καλυβίων.

Ώρα 9.40 π.μ. Προσέλευση του Δημάρχου Σαρωνικού, Προέδρου Δημοτικής Κοινότητας, Δημοτικών Συμβούλων, Συμβούλων Δημοτικής Κοινότητας καθώς και των Δημοτικών Υπαλλήλων. • Ώρα 9.45 π.μ. Δ Ο Ξ Ο Λ Ο Γ Ι Α στο Μητροπολιτικό Ναό.

Μετά το τέλος της δοξολογίας, έξοδος από τον Ιερό Ναό, μετάβαση και παράταξη των σχολείων στο χώρο του Ηρώου των Πεσόντων στους πολέμους ΕΠΙΜΝΗΜΟΣΥΝΗ ΔΕΗΣΗ – Τήρηση ενός λεπτού σιγής σε μνήμη των πεσόντων. – Εκφώνηση του πανηγυρικού της ημέρας, από δάσκαλο του 3ου Δημοτικού Σχολείου Καλυβίων – Κατάθεση στεφάνων ΠΡΟΣΕΥΧΗ ΕΘΝΙΚΟΣ ΥΜΝΟΣ Παρέλαση των μαθητών και μαθητριών των Σχολείων μπροστά στον προ του Μνημείου χώρο με τη συμμετοχή της Δημοτικής Φιλαρμονικής Καλυβίων.


ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.

Σχολιάστε

You can leave a response, or trackback from your own site.