Παράσταση του Παιδικού Πανεπιστημίου «Ελλάδα, γεια σου»

 

Με μεγάλη συγκίνηση και ενθουσιασμό παρακολούθησε το κατάμεστο θέατρο Δεξαμενής την παράσταση του Παιδικού Πανεπιστημίου «Ελλάδα, Γεια σου!» με θέμα τον Ελληνικό τουρισμό.

Ήταν ένα μοναδικό υπερθέαμα που έμοιαζε με παράσταση ενηλίκων! Το τεράστιο τρισδιάστατο σκηνικό με Δωρικούς κίονες, βωμούς, αλλά και παραλία, ολοκλήρωνε ένα κατάστημα με είδη λαϊκής τέχνης που κατασκεύασαν τα ίδια τα παιδιά! Τα πολυτελή κοστούμια, η υπέροχη μουσική επένδυση μεγάλων Ελλήνων συνθετών, τα χορευτικά, τα δρώμενα και η ιστορική αναδρομή από την αρχαία Αθήνα
μέχρι σήμερα, ήταν ένα μαγικό ταξίδι για μικρούς και μεγάλους! Η
παράσταση αποτελεί επισφράγιση του καινοτόμου εκπαιδευτικού
προγράμματος του Παιδικού Πανεπιστημίου «ΑΓΑΠΩ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ 2017», με στόχο την γνωριμία των μικρών παιδιών με τον Ελληνικό πολιτισμό και παράδοση, την μουσική, τραγούδια και χορούς, τοπικά προϊόντα και λαϊκή τέχνη. Μεταξύ άλλων τα παιδιά παρουσίασαν την τελετή των Παναθηναίων, το μαντείο των Δελφών, τους Θεούς του Ολύμπου, χορούς και τραγούδια από όλη την Ελλάδα και τελείωσε με ένα Ελληνικό γλέντι στο Σύνταγμα!


ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.

Σχολιάστε

You can leave a response, or trackback from your own site.