Ο υπουργός Σπίρτζης μάρτυρας υπεράσπισης σε δίκη για τα διόδια

spirtzis-marturas-uperaspisis-se-epitropi-kata-diodiwn.w_lΜάρτυρας υπεράσπισης σε δίκη 11 πολιτών, μέλη της Συντονιστικής Επιτροπής φορέων και κατοίκων ΒΑ Αττικής ενάντια στα διόδια, ο “με πόνο ψυχής υπέγραψα την πώληση των αεροδρομίων”, υπουργός Χρήστος Σπίρτζης. 

Μεταξύ των πολλών μαρτύρων υπεράσπισης  ήταν οι Μανώλης Γλέζος (ο γνωστός), Χρήστος Καραμάνος (Κομμουνιστική Οργάνωση Ελλάδας), Πέτρος Φιλίππου (λείπει ο Μάρτης απ΄τη Σαρακωστή;), Γιώργος Τσίπρας (εξάδελφος), Άγγελος Χάγιος  (ΑΝΤΑΡΣΥΑ), ακόμα και ένας παπάς.

Η δίκη ξεκίνησε την Τετάρτη 3 Φεβρουαρίου, διεκόπη λόγω της απουσίας των μαρτύρων κατηγορίας (γιατί άραγε;) και ολοκληρώθηκε την Τρίτη με την αθώωση των κατηγορουμένων.

Η μήνυση κατά των πολιτών αφορούσε κινητοποιήσεις στο σταθμό διοδίων Αφιδνών το 2009 και το 2010.

Για τις εν λόγω κινητοποιήσεις οι συγκεκριμένοι πολίτες αντιμετώπιζαν πολλές κατηγορίες όπως η προτροπή σε βία, η παρακώλυση κυκλοφορίας, η διατάραξη κοινής και οικιακής ειρήνης και η φθορά ξένης περιουσίας. 

Συμπέρασμα: Το κλείσιμο των διοδίων από οποιονδήποτε είναι πλέον ΝΟΜΙΜΗ πράξη, αφού υπάρχει και δεδικασμένο.


ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.

Σχολιάστε

You can leave a response, or trackback from your own site.