Ομιλία του υποψηφίου Προέδρου της Ν.Δ. κ. Άδωνι Γεωργιάδη στο Λαγονήσι

ΓεωργιάδηςΣτο Πολιτιστικό Κέντρο Λαγονησίου, πραγματοποίησε ομιλία, ο υποψήφιος Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας κ. Άδωνις Γεωργιάδης, σήμερα Πέμπτη 17/12/2015. 

Ο Υποψήφιος Πρόεδρος αναφέρθηκε στην πρόθεσή του να αποκαταστήσει την ιδεολογική ηγεμονία της δεξιάς παράταξης, διατρανώνοντας την θέση του για μια φιλελεύθερη διακυβέρνηση που θα εφαρμόσει ως Πρόεδρος της Ν.Δ. και Πρωθυπουργός της χώρας. 

Δεν παράλειψε να αναφερθεί στην πρόσφατη αντιπαράθεσή του, με τον εκπρόσωπο του ΣΥΡΙΖΑ Λάκη Λαζόπουλο, όπως τον χαρακτήρισε, ενώ έδωσε έμφαση στην επιβολή της τάξης και την εξαφάνιση των γνωστών ταραξιών που καταστρέφουν την Αθήνα και τις περιουσίες των πολιτών. 

DSC_0118Επεσήμανε, ότι η διακυβέρνηση Σαμαρά ήταν εκείνη που μείωσε του φόρους σε σχέση με την κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ που τους αυξάνει, αναφέροντας συγκεκριμένα παραδείγματα, όπως ο ΕΝΦΙΑ, ο ΦΠΑ στην εστίαση, η φορολογία των επιχειρήσεων κ.α. 

Στην ομιλία του κ. Γεωργιάδη παραβρέθηκαν, τοπικοί παράγοντες της Νέας Δημοκρατίας, ο Πρόεδρος της Τ.Ο. Σαρωνικού κ. Μιχάλης Κορωναίος, ο Αντιδήμαρχος κ. Σταμάτης Γκίνης, ο Πρόεδρος της Δ.Κ. Καλυβίων κ. Μάκης Κολαξής, δημοτικοί σύμβουλοι και πλήθος μελών του κόμματος.   


ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.

Σχολιάστε

You can leave a response, or trackback from your own site.