Καμιά συνεργασία με τους ΝΑΖΙ της Χ.Α.

Όπως διαβάζω στην ειδησεογραφία, η Ζωή Κωνσταντοπούλου αυτοδιορίστηκε πρόεδρος της διακομματικής Επιτροπής για την διεκδίκηση των γερμανικών οφειλών, την οποία είχε συγκροτήσει η ίδια. Διαβάζω επίσης ότι στην επιτροπή αυτή θα συμμετάσχει, με απόφαση της Ζωής Κωνσταντοπούλου, και ο Ηλίας Παναγιώταρος από τη Χρυσή Αυγή.

Θυμήθηκα λοιπόν ότι πριν από δύο χρόνια στη Γερμανία (ξέρετε, των απογόνων των ναζί), στη Δρέσδη, τα πολιτικά κόμματα συμφώνησαν σε τρεις αρχές: πρώτον, κάθε φορά που θα υποβάλει ερώτηση ένας νεοναζί, δεν θα του απαντά μόνο η κυβέρνηση, αλλά και εκπρόσωπος της αντιπολίτευσης. Δεύτερον, όλες οι προτάσεις νόμου που θα καταθέτει το NPD, θα καταψηφίζονται ομόφωνα. Τρίτον, κανείς δεν θα παίρνει μέρος σε εκδηλώσεις εκτός Κοινοβουλίου, στις οποίες θα συμμετέχουν βουλευτές του NPD» (δες Μιχάλης Τσιντσίνης, «Το μάθημα της Δρέσδης», εφημερίδα Τα Νέα, 8 Απριλίου 2013).

Επειδή υποστηρίζω τη μαχόμενη Δημοκρατία, θα ήθελα να ζητήσω από τα κόμματα της αντιπολίτευσης να αποχωρήσουν από την επιτροπή αυτή, λόγω της συμμετοχής του εκπροσώπου της Χρυσής Αυγής.

 


ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.

Σχολιάστε

You can leave a response, or trackback from your own site.