Η απλή αναλογική θα δημιουργήσει χάος στους ΟΤΑ όλης της χώρας

Με το συγκεκριμένο σύστημα η κυβέρνηση επενδύει στο απόλυτο χάος στην διακυβέρνηση των ΟΤΑ Α και Β βαθμού, εξυπηρετώντας αποκλειστικά και μόνο τις εμμονικές ιδεοληπτικές της αυταπάτες και κυρίως τις κομματικές της επιταγές. Η στοχοπροσήλωση της είναι απόλυτα μικροκομματική και αφορά αποκλειστικά στην διάσωση των αυτοδιοικητικών σχημάτων που έχει στηρίξει και στηρίζει σε κάθε ΟΤΑ, αναζητώντας ρόλο ρυθμιστή για αυτά την επομένη των εκλογών, όταν από άκρη σε άκρη , σε όλη την χώρα οι πολίτες θα τα αποδοκιμάσουν καθολικά, αδιαφορώντας για την  ακυβερνησία που θα προκαλέσει στην λειτουργία των Δήμων και των Περιφερειών της χώρας!

Από την πρώτη στιγμή φάνηκε ότι αυτός ο νόμος – έκτρωμα θα διαλύσει την λειτουργία των ΟΤΑ , μια και σε ελάχιστες περιπτώσεις θα μπορέσουν να υπάρξουν βιώσιμα σχήματα διοίκησης και η κάθε δημοτική αρχή και ο κάθε Δήμαρχος θα είναι όμηρος και εγκλωβισμένος στις μικροπαραταξιακές επιδιώξεις και στις προσωπικές στρατηγικές των εν δυνάμει «εταίρων» του. Χωρίς ασφαλιστικές δικλείδες και δυνατότητες αποτελεσματικών διαδικασιών, οι διοικήσεις των Δήμων καταδικάζονται σε εσωστρέφεια και οι Δήμαρχοι όμηροι εκβιασμών, υπερφίαλων φιλοδοξιών και μικροπολιτικών υπερτοπικών λογικών με προφανές αρνητικό αποτέλεσμα στην καθημερινότητα των πολιτών και στην ποιότητα ζωής τους.


ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.

Σχολιάστε

You can leave a response, or trackback from your own site.