Επιβεβαιώθηκε το δημοσίευμα του Α.Π. για την απομάκρυνση της καντίνας της παραλίας της Π. Φώκαιας

Επιβεβαιώθηκε το δημοσίευμα του Αττικού Παρατηρητή (Δείτε εδώ), σχετικά με την εντολή του Δημάρχου Σαρωνικού κ. Σωφρόνη, να απομακρυνθεί άμεσα η καντίνα που έχει εγκατασταθεί στην παραλία της Παλαιάς Φώκαιας.  Η επιβεβαίωση έγινε με αφορμή ερώτησης που κατέθεσε στην συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, Σύμβουλος. Δείτε το 6λεπτης διάρκειας απόσπασμα του VIDEO της συνεδρίασης. 

Όπως ανέφερε στο Δημοτικό Συμβούλιο ο Πρόεδρος της Κοινότητας κ. Νάσος Παπουτσής, όταν έκανε παρατήρηση στον διαχειριστή της καντίνας, για κάποιες κατασκευές που πραγματοποιούσε, παρά την εντολή του Δημάρχου για απομάκρυνση της καντίνας, αυτός απείλησε την ζωή του με αποτέλεσμα ο κ. Παπουτσής να απευθυνθεί στο Α.Τ. Αναβύσσου. Διεμήνυσε επίσης ότι προτίθεται να καταθέσει και σχετική μήνυση. 

Μετά το δημοσίευμα στον Α.Π. ο διαχειριστής της καντίνας, απάντησε στην φόρμα διαλόγου της ιστοσελίδας, καταγράφοντας τις δικές του απόψεις για το αν έχει άδεια και αν πρέπει να απομακρυνθεί η όχι η καντίνα από την παραλία της Παλαιάς Φώκαιας.


ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.

Σχολιάστε

You can leave a response, or trackback from your own site.