Ελληνικοί παραδοσιακοί χοροί, από τον Χορευτικό Λαογραφικό Όμιλο Μαρκοπούλου & Πόρτο Ράφτη «ΜΥΡΡΙΝΟΥΣ», στο Θέατρο Σάρας Μαρκοπούλου

Ο Δήμος Μαρκοπούλου, η Κοινωφελής Δημοτική Επιχείρηση Μαρκοπούλου (Κ.Δ.Ε.Μ.) και ο Χορευτικός Λαογραφικός Όμιλος Μαρκοπούλου & Πόρτο Ράφτη «ΜΥΡΡΙΝΟΥΣ», σας προσκαλούν στην ετήσια χορευτική εκδήλωση των Τμημάτων του Συλλόγου «ΜΥΡΡΙΝΟΥΣ», με τίτλο: «Απόψι είν’ σειήσματα», το Σάββατο, 24 Ιουνίου 2017 και ώρα 9:00 το βράδυ, στο Θέατρο Σάρας Μαρκοπούλου.

Την εκδήλωση θα συνοδεύσει η Ορχήστρα των Α. Αρκαδόπουλου & Γ. Μαρινάκη. Υπεύθυνος διδασκαλίας και παρουσίασης, είναι ο κος Φώτης Φλώρος. 

Ο Χορευτικός Λαογραφικός Όμιλος «Μυρρινούς», συστάθηκε το 2012 ως συνέχεια του Τμήματος Παραδοσιακού Χορού του Δήμου Μαρκοπούλου, με σκοπό την διατήρηση, την μετάδοση και την προβολή του ελληνικού παραδοσιακού χορού.
Έκτοτε, έχει λάβει μέρος σε δεκάδες Εκδηλώσεις και Φεστιβάλ και έχει διοργανώσει σε τοπικό επίπεδο, την αναβίωση του Μαρκοπουλιώτικου γάμου. 
Άλλες δράσεις του, είναι η εκδήλωση για την Γενοκτονία των Ελλήνων του Πόντου, καθώς και οι εκδηλώσεις για την Μικρασιατική Καταστροφή «Μνήμες των προσφύγων» και «Σηκώστε να χορέψουμε».

Η είσοδος είναι ελεύθερη.

Απευθύνουμε κάλεσμα προσφοράς τροφίμων μακράς διαρκείας, για την ενίσχυση του Κοινωνικού Παντοπωλείου του Δήμου Μαρκοπούλου.


ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.

Σχολιάστε

You can leave a response, or trackback from your own site.