Εγκατάσταση της αναδόχου εταιρείας στο έργο αναβάθμισης και εκσυγχρονισμού του Αλιευτικού Καταφυγίου Παλαιάς Φώκαιας

Ξεκινούν άμεσα οι εργασίες για την αναβάθμιση και τον εκσυγχρονισμό του αλιευτικού καταφυγίου – λιμανιού της Παλαιάς Φώκαιας, μετά και τη σημερινή εγκατάσταση της αναδόχου εταιρείας ΜΕΤΡΟ ΑΤΕ στον χώρο, παρουσία του Αντιπεριφερειάρχη Ανατολικής Αττικής Πέτρου Φιλίππου, του εντεταλμένου περιφερειακού συμβούλου Νάσου Αναγνωστόπουλου, του Δ/ντη Τεχνικών Έργων της ΠΕΑΑ Γιάννη Ασπρουλάκη, του Αντιδημάρχου Σαρωνικού Ηλία Μπουκοβάλα, του δημοτικού συμβούλου Απόστολου Αποστόλου και του προέδρου της Δημοτικής Κοινότητας Παλαιάς Φώκαιας Αθανάσιου Παπουτσή, καθώς και εκπροσώπων της αναδόχου εταιρείας.

Στη συνάντηση συζητήθηκαν διεξοδικά τα τεχνικά θέματα γύρω από την έναρξη των εργασιών και ενημερώθηκαν οι εκπρόσωποι της Περιφερειακής Ενότητας Ανατολικής Αττικής και του Δήμου Σαρωνικού ότι αναμένεται άμεσα να τοποθετηθούν πλωτές εξέδρες και πλωτοί γερανοί στο σημείο προκειμένου να γίνουν οι πρώτες εργασίες για την εκβάθυνση του χώρου.

Το έργο συνολικού προϋπολογισμού 4.900.000€, έχει ως χρονικό ορίζοντα υλοποίησης – εφόσον δεν προκύψουν καθυστερήσεις από την Αρχαιολογική Υπηρεσία από πιθανά ευρήματα αρχαιοτήτων – τους 12 μήνες. Πρόκειται για ένα τεράστιο έργο υποδομής, η ολοκλήρωση του οποίου θα συμβάλει σημαντικά στην οικονομική και τουριστική ανάπτυξη όχι μόνο της Παλαιάς Φώκαιας αλλά και ολόκληρου του Δήμου Σαρωνικού, θα αναβαθμίσει το επίπεδο ζωής των κατοίκων και θα αναδείξει την Παλαιά Φώκαια σε «ψαροχώρι» της περιοχής και σε ένα δημοφιλή τουριστικό προορισμό.  


ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.

Σχολιάστε

You can leave a response, or trackback from your own site.