Δράση καθαρισμού της παραλίας της Π.Φ. από τη Διεύθυνση Νεότητας του Ε.Ε.Σ.

Πότε θα οργανωθούν παρόμοιες δράσεις εθελοντισμού, από τους 5.000 μαθητές των σχολείων του Σαρωνικού, ώστε να μην χειροκροτούμε μόνο μαθητές άλλων περιοχών που έρχονται να καθαρίσουν τις παραλίες μας;

Με πρωτοβουλία της Διεύθυνσης Νεότητας  του Ελληνικού Ερυθρού Σταύρου (Ε.Ε.Σ) και μετά από πρόσκληση της εντεταλμένης Συμβούλου του Δήμου Σαρωνικού κας Α. Παπασταμέλου-Γκούμα, 50 νεαροί εθελοντές του 1ου Γυμνασίου Καισαριανής, ανέλαβαν την Τετάρτη 16 Μαϊου με ενθουσιασμό μια δράση για τον καθαρισμό της παραλίας της Παλαιάς Φώκαιας. Μια δράση ενεργούς συμμετοχής των μαθητών/τριών και αυριανών ευαισθητοποιημένων πολιτών και εθελοντών. 
Η κα Α.Παπασταμέλου-Γκούμα καλωσόρισε και ευχαρίστησε τους συντονιστές, καθηγητές, μαθητές/τριες και εθελοντές και συμμετείχε στη δράση. 
Ο Δήμαρχος Σαρωνικού Γ. Σωφρόνης δήλωσε σχετικά«Ο σπόρος του εθελοντισμού φυτεύεται στη νέα γενιά και αναπτύσσεται στη συνείδηση των παιδιών, ώστε ως αυριανοί πολίτες να καταφέρουν να προστατεύσουν το περιβάλλον περισσότερο από τις προηγούμενες γενιές. Ένα ελπιδοφόρο μήνυμα δόθηκε σήμερα στην Παλαιά Φώκαια του Δήμου Σαρωνικού, όπου ευελπιστούμε να αποτελέσει παράδειγμα προς μίμηση και από άλλες ομάδες. 
Ο Δήμος, εγώ προσωπικά, οι συνεργάτες μου και οι δημοτικοί υπάλληλοι αγκαλιάζουμε κάθε πρωτοβουλία που αφορά την προστασία του περιβάλλοντος και ιδιαίτερα όταν αυτή έρχεται από παιδιά.»


ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.

Σχολιάστε

You can leave a response, or trackback from your own site.