Γ. Σγουρός : Ανακοίνωσε την υποψηφιότητά του στις Περιφερειακές εκλογές του 2019

Και το όνομα της παράταξης «Ανεξάρτητη Αυτοδιοίκηση Αττική» Την υποψηφιότητά του στις προσεχείς αυτοδιοικητικές εκλογές στην Αττική, όποτε κι αν γίνουν, ανακοίνωσε ο Γιάννης Σγουρός, κατά τη διάρκεια της κοπής της πίτας της παράταξής του, αποκαλύπτοντας παράλληλα το όνομα και το λογότυπο του συνδυασμού του που θα είναι «Ανεξάρτητη Αυτοδιοίκηση Αττική».

Με το σύνθημα «Ξεκινάμε!», ο Γιάννης Σγουρός απηύθυνε ανοικτό κάλεσμα συμμετοχής σε όλες τις δημοκρατικές δυνάμεις, χωρίς κομματικές ταμπέλες, διακρίσεις και διαχωρισμούς, αφού όπως είπε η αυτοδιοικήση και η Αττική ενώνουν. Στη σύντομη ομιλία του σημείωσε ότι σε μια εποχή που κατακλύζεται από το fake, εκείνος και η παράταξή του παραμένουν σταθερά προσηλωμένοι στην αυτοδιοίκηση και στον καθαρό πολιτικό λόγο που εκφέρεται με μέτρο και σύνεση, χωρίς εύηχες υποσχέσεις, ανέφικτες εξαγγελίες και άνευ ορίων λαϊκισμό, πράγμα που σήμερα πληρώνει πολύ σκληρά η Αττική. «Αυτό που έχουμε χτίσει όλα αυτά τα χρόνια δεν είναι fake. Δεν προσποιηθήκαμε ότι είμαστε κάτι που δεν είμαστε. Δεν επιχειρήσαμε να κοροϊδέψουμε κανέναν. Δεν κάναμε εμπόριο ελπίδας και μετά γυρίσαμε την πλάτη στους πολίτες. Δεν χτίσαμε πελατειακές σχέσεις με το δημόσιο χρήμα. Δεν υποκύψαμε στις σειρήνες του λαϊκισμού. Δεν χρησιμοποιήσαμε την αυτοδιοίκηση για να αναρριχηθούμε στην κομματική ιεραρχία, ούτε αλληθωρίσαμε προς την κεντρική διοίκηση. Διαχειριστήκαμε τη διοίκηση σε νομαρχία και περιφέρεια με μεγαλύτερο σεβασμό από ό,τι θα διαχειριζόμασταν τα του οίκου μας» τόνισε. Και σε άλλο σημείο πρόσθεσε «Κατεβήκαμε στις προηγούμενες εκλογές όχι ως μετεωρίτες αλλά έχοντας υλοποιήσει σπουδαίο από κάθε άποψη έργο που δεν αμφισβητείται και έχοντας δεσμευτεί για συγκεκριμένο πρόγραμμα. Εκατοντάδες χιλιάδες πολίτες μας στήριξαν κόντρα στο ρεύμα της εποχής. Τους ευχαριστούμε από καρδιάς. Ανταποδίδουμε κάθε μέρα την εμπιστοσύνη τους με την παρουσία μας και τον καθημερινό έλεγχο στην εξουσία για να μην υπάρχει ασυδοσία. Αποδεικνύουμε κάθε μέρα στα εύκολα και τα δύσκολα ότι η αυτοδιοίκηση για μας είναι έργο, δεν είναι πάρεργο».

Στο πλαίσιο της εκδήλωσης που παρουσίασαν από κοινού οι διακεκριμένοι δημοσιογράφοι (αναφέρονται κατά σειρά εμφάνισης) Ιορδάνης Χασαπόπουλος και Χρήστος Σωτηρακόπουλος έγιναν βραβεύσεις σε πρόσωπα για την προσφορά τους στην κοινωνία. Ειδικότερα βραβεύτηκαν (με σειρά βραβεύσεως) : • Ο πρώτος αιρετός Νομάρχης Αθηνών και επί μακρά σειρά ετών δήμαρχος Αργυρούπολης Δημήτριος Ευσταθιάδης για την προσφορά του στην αυτοδιοίκηση και στην κοινωνία. • Ο καθηγητής ακτινολογίας της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών Δημήτριος Κελέκης για την προσφορά του στην κοινωνία, στην υγεία και για το επιστημονικό του έργο. • Ο διακεκριμένος γιατρός και παλαίμαχος αθλητής του μπάσκετ Χρήστος Ζούπας για την προσφορά του στην ελληνική κοινωνία και στον αθλητισμό, 50 χρόνια από την συμπλήρωση του έπους του 1968 από την μπασκετική ΑΕΚ. • Ο διακεκριμένος αθλητικός δημοσιογράφος Νίκος Κατσαρός που με το ήθος, τη διάκριση και την αγάπη του για τον αθλητισμό συνέβαλε στη διάδοση των αξιών του. Στην εκδήλωση παρέστησαν μεταξύ άλλων, οι βουλευτές κομμάτων, Θεόδωρος Φορτσάκης, Κώστας Σκανδαλίδης, Εύη Χριστοφιλοπούλου, Στάθης Παναγούλης (ανεξάρτητος βουλευτής), ο πρώην Υπουργός Παύλος Γερουλάνος, ο παραολυμπιονίκης υπ. Ευρωβουλευτής Νίκος Πέππας, οι Δήμαρχοι, Παλαιού Φαλήρου Διονύσης Χατζηδάκης, Ιλίου Νίκος Ζενέτος, Αλίμου Ανδρέας Κονδύλης, Μαρκοπούλου Μεσογαίας Σωτήρης Μεθενίτης, Κρωπίας Δημήτρης Κιούσης, ο ολυμπιονίκης της Ελληνορωμαϊκής πάλης Στέλιος Μηγιάκης οι παλαίμαχοι ποδοσφαιριστές Μίμης Δομάζος, Τότης Φυλακούρης, ο πρώην διεθνής ποδοσφαιριστής και χειρουργός ορθοπεδικός Λάκης Νικολάου, , περιφερειακοί και δημοτικοί σύμβουλοι, πρώην Δήμαρχοι, εκπρόσωποι φορέων και πάρα πολλοί άνθρωποι από τον χώρο του αθλητισμού, του πολιτισμού, της πανεπιστημιακής εκπαίδευσης.


ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.

Σχολιάστε

You can leave a response, or trackback from your own site.