Αυτό είναι το νέο κρησφύγετο των ληστών του Διστόμου που εντόπισε η Αντιτρομοκρατική!

Ένα νέο κρησφύγετο στην Ανάβυσσο, που ανήκε στους ληστές του Διστόμου εντόπισαν οι άνδρες της Αντιτρομοκρατικής, το οποίο φέρεται να είχε ενοικιάσει ο αυτόχειρας Σπύρος Δραβίλας. Δεν έχουν βρεθεί όπλα. Το σπίτι βρήκαν οι αστυνομικοί τις προηγούμενες ημέρες μετά από αξιοποίηση πληροφοριών και στοιχείων που βρήκαν στο κρησφύγετο του Βόλου (σ.σ. στη Νέα Αγχίαλο).

Βρίσκεται στην οδό Βουκαμβίλιας στην Ανάβυσσο και μάλιστα σε πυκνοκατοικημένη περιοχή, μόλις ένα χιλιόμετρο από την παραλία.  Στο εσωτερικό του σπιτιού οι αστυνομικοί εντόπισαν χρήματα, προερχόμενα πιθανότατα από ληστείες, ενώ σύμφωνα με τις πληροφορίες  το σπίτι φέρεται να είχε ενοικιάσει ο αυτόχειρας Σπύρος Δραβίλας τον περασμένο Δεκέμβριο.
Εκτός από τα χρήματα, έχουν βρεθεί πλαστά δελτία ταυτότητας, διπλώματα οδήγησης και άδειες κυκλοφορίας με φωτογραφίες του Δραβίλα και των συνεργών του, αλλά με στοιχεία που αντιστοιχούν σε υπαρκτά πρόσωπα.
 

Ακόμη βρέθηκαν συσκευές κινητής τηλεφωνίας, αλλά και μερικά ακόμη έγγραφα, με την έρευνα να βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη.


ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.

Σχολιάστε

You can leave a response, or trackback from your own site.