Απαγορεύει την καύση κλαδεμάτων όλες τις εποχές, η Πυροσβεστική Υπηρεσία

Σε απαντητικό έγγραφο που κοινοποίησε στον Δήμο Σαρωνικού και στον Αττικό Παρατηρητή, η Πυροσβεστική Υπηρεσία Λαυρίου, ρητά αναφέρει ότι απαγορεύεται η καύση κλαδεμάτων όλες τις εποχές του χρόνου και όχι μόνο το καλοκαίρι. Το έγγραφο προέκυψε μετά την ανακοίνωση του Δήμου Σαρωνικού που διανεμήθηκε με τους λογαριασμούς ύδρευσης και αναφέρει ότι πρέπει οι δημότες να καίνε τα κλαδέματα κατά την χειμερινή περίοδο, ενώ από 1ης Μαΐου έως 31 Οκτωβρίου, πρέπει να τα διατηρούν στους κήπους τους. 

Συγκεκριμένα το έγγραφο της Π.Υ. Λαυρίου αναφέρει ότι, η νομοθεσία επιβάλει την απομάκρυνση ξηρών χόρτων και τυχών άλλων καυστών υλικών και όχι την καύση τους.  

Σύμφωνα με τα παραπάνω, πρέπει να ανακληθεί η ανακοίνωση που εξέδωσε η Δημοτική Αρχή και να μεριμνήσει για την απομάκρυνση των χόρτων και των κλαδεμάτων από τις αυτοσχέδιες χωματερές που υπάρχουν στα όρια του Δήμου. 

Δείτε εδώ το Έγγραφο της Π.Υ.


ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.

Σχολιάστε

You can leave a response, or trackback from your own site.