Αγαπημένο μου σούργελο… του Γιώργου Καρελιά protagon.gr

Αντζελα Γκερέκου, 5 Ιανουαρίου 2015: «Δεν θα μπορούσα παρά να συνεχίσω, όπως ακριβώς ξεκίνησα αυτή τη διαδρομή, ως υποψήφια του ΠΑΣΟΚ στην Κέρκυρα».

Αντζελα Γκερέκου, 8 Ιανουαρίου 2015: «Αποφάσισα να ανταποκριθώ στην πρόσκληση του Αντώνη Σαμαρά…».

Βασίλης Οικονόμου: πρόλαβε να κάνει τα εξής άλματα μέσα σε τρία χρόνια. Μέχρι το 2011 βουλευτής του ΠΑΣΟΚ. Μετά φτιάχνει το «Αρμα Πολιτών» με τον Γιάννη Δημαρά. Φεύγει κι από εκεί και φτιάχνει τους δικούς του «Ελεύθερους Πολίτες». Το διαλύει κι αυτό και γίνεται βουλευτής με την ΔΗΜΑΡ. Μετά ανεξαρτητοποιείται. Αρχίζει να αναζητεί νέα στέγη (στο Ποτάμι, στο ΠΑΣΟΚ ξανά κτλ) και, τελικά,  τη βρίσκει στη ΝΔ. Κανονικός νταραβεριτζής και γυρολόγος, δηλαδή.  Για την εδρούλα του.

Η Αντζελα και ο Οικονόμου δεν είναι, ασφαλώς, τα μοναδικά παραδείγματα πολιτικής αναξιοπρέπειας. Εχουν γίνει και στο παρελθόν τέτοια. Και, προφανώς, θα γίνουν και στο μέλλον, εφόσον οι ψηφοφόροι συνεχίζουν να επιβραβεύουν τέτοιες συμπεριφορές.

Αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι πρέπει να τα συνηθίσουμε και να τα περνάμε «στο ντούκου». Πόσω μάλλον που η Γκερέκου και ο Οικονόμου προσπαθούν να υποτιμήσουν τη νοημοσύνη των(υποψήφιων) ψηφοφόρων τους, λέγοντας ότι έκαναν αυτήν την μεγαλοπρεπή κολοτούμπα(όχι για την εδρούλα τους αλλά) για να …κρατήσουν την Ελλάδα στην Ευρώπη!

Τέτοια σούργελα (δεν) μας ταιριάζουν;

ΥΓ1: Για όσους  αντέχουν, περισσότερα σούργελα εδώ, εδώ κι εδώ.

ΥΓ2: Σούργελο: από το  σούρνω (σέρνω) και το γέλιο (τα λεξικά).

ΥΓ3: Αν οι μισοί από όσους έχουν ψηφίσει τέτοια  σούργελα, κάνουν σήμερα  ένα τηλεφώνημα ή στείλουν  ένα mail  διαμαρτυρίας στα γραφεία τους, θα υπάρχει κάποια ελπίδα.


ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.

Σχολιάστε

You can leave a response, or trackback from your own site.