“Όχι στις φόλες” προειδοποίηση του Δήμου Λαυρεωτικής και του φιλοζωικού σωματείου Κερατέας “Πρόκρις”

ΠΡΟΚΡΙΣΟ Δήμος ΛΑΥΡΕΩΤΚΗΣ και ΤΟ ΦΙΛΟΖΩΙΚΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΚΕΡΑΤΕΑΣ ΠΡΟΚΡΙΣ ενημερώνει τους δημότες του ότι τα αδέσποτα ζώα συντροφιάς (σκύλοι και γάτες) προστατεύονται από τον νόμο και η κακοποίηση τους (όπως δηλητηριάσεις, πυροβολισμοί κ.λ.π.) είναι παράνομη και διώκεται με ποινή φυλάκισης και χρηματικό πρόστιμο (ν. 4039/2012)

Προειδοποιούμε λοιπόν τους εγκληματίες που σπέρνουν το θάνατο ότι θα βρεθούν αντιμέτωποι με ποινές φυλάκισης από ένα έως πέντε χρόνια και 15.000 ευρώ πρόστιμο.
Καλούμε, τους πολίτες του Δήμου μας να καταγγέλλουν περιστατικά κακοποίησης και εγκατάλειψης και να υποδεικνύουν τους δράστες, γιατί οι “φόλες” εκτός από τα ζώα σκοτώνουν τον πολιτισμό και την ηθική μας.
Γιατί πρέπει κάποτε οι δολοφονίες να σταματήσουν και οι δράστες να παραδοθούν στη δικαιοσύνη για να έχουν την τιμωρία που τους αξίζει, όσοι δολοφονούν αδέσποτα.


ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.

Σχολιάστε

You can leave a response, or trackback from your own site.