Το Εσπερινό Γυμνάσιο Λαυρίου στο μελισσοκόμο Σταμάτη Σίνη

Το Εσπερινό Γυμνάσιο Λαυρίου συνεχίζοντας το πλούσιο πρόγραμμα των εκπαιδευτικών του εκδηλώσεων, πραγματοποίησε στις 7 Δεκεμβρίου 2016, μια εκπαιδευτική επίσκεψη στις εγκαταστάσεις του γνωστού παραγωγού μελιού Σταμάτη Σίνη στην Κερατέα.

Οι μαθητές και οι καθηγητές του Εσπερινού Γυμνασίου είχαν την ευκαιρία να ενημερωθούν από τον ίδιο τον παραγωγό, για τις τεχνικές της μελισσοκομίας, για τα χαρακτηριστικά του καλού μελιού, για τα θρεπτικά του στοιχεία και τα ευεργετικά του αποτελέσματα για την υγεία μας.

Και φυσικά, το μέλι δεν είναι μόνο θεωρητική γνώση αλλά πάνω απ΄ όλα γεύση. Έτσι λοιπόν, μαθητές και καθηγητές δοκίμασαν διάφορες ποικιλίες του αλλά και το απόλαυσαν με υπέροχους λουκουμάδες που ετοιμάστηκαν τη στιγμή της επίσκεψης.

Ήταν μια ακόμα πετυχημένη εκδήλωση του Εσπερινού Γυμνασίου που όπως έχει δηλώσει ο διευθυντής του κ. Παναγιώτης Αθανασίου, επιθυμεί να συνδυάζει τη γνώση με την πράξη μέσα σ΄ ένα  ευχάριστο πλαίσιο συνεργασίας μαθητών-καθηγητών.

Ασφαλώς το πρόγραμμα εκπαιδευτικών εκδηλώσεων του Γυμνασίου συνεχίζεται και σύντομα θα υπάρχουν νέα από άλλες πρωτοβουλίες του.

 

Οι εκπαιδευτικοί του Εσπερινού Γυμνασίου Λαυρίου


ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.

Σχολιάστε

You can leave a response, or trackback from your own site.