Πυρκαγιά στο κέντρο του Οικισμού Καταφύγι της Παλαιάς Φώκαιας (VIDEO)

Πυρκαγιά εκδηλώθηκε σε χορτολιβαδική έκταση, δίπλα σε λυόμενες κατοικίες, στην οποία υπάρχουν και ελαιόδεντρα, σήμερα 13/6/2017 και ώρα 16:00. Η έκταση ενός στρέμματος περίπου, βρίσκεται στο κέντρο του Οικισμού Καταφύγι της Παλαιάς Φώκαιας. Ευτυχώς δεν πήρε διαστάσεις, λόγω της έγκαιρης ειδοποίησης και άμεσης επέμβασης της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας και της Πολιτικής Προστασίας του Δήμου Σαρωνικού.

Η πυρκαγιά σημειώθηκε στο τμήμα της οδού Αγίας Παρασκευής μεταξύ των οδών Ανθέων – Κρήτης, δυτικά του ομώνυμου λόφου, ο οποίος είχε καεί στην πυρκαγιά της 12ης Ιουνίου του 2012. Στο σημείο αυτό, σημειώνεται πυρκαγιά για τρίτη φορά και θα μπορούσε να χαρακτηριστεί ως ύποπτη, λόγω ακριβώς της γειτονίας της με τον κοινοτικό λόφο, ο οποίος στο μεγαλύτερο τμήμα του είναι καταπατημένος.

Η κλήση στην Π.Υ. έγινε από τον ιδιοκτήτη πάρκινγκ σκαφών που βρίσκεται επί της οδού Βρυούλων και Κωνσταντινουπόλεως και ο οποίος αντελήφθη πρώτος την πυρκαγιά. 


ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.

Σχολιάστε

You can leave a response, or trackback from your own site.