Πρόσκληση συνεδρίασης Δημοτικού Συμβουλίου Σαρωνικού της 9/5/2016

Δημαρχείο ΣαρωνικούΣυγκαλείται τακτική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, η οποία θα γίνει στο Δημοτικό κατάστημα την 9η Μαΐου του έτους 2016, ημέρα ΔΕΥΤΕΡΑ και ώρα 18:00 με τα ακόλουθα θέματα της ημερήσιας διάταξης:

1. Αναμόρφωση (3η) προϋπολογισμού Δήμου Σαρωνικού οικονομικού έτους 2016. Εισηγητής: Τμήμα Προϋπολογισμού-Λογιστηρίου και Προμηθειών.

2. Αποδοχή χρηματοδότησης ποσού 166.359,96 € από το Εθνικό Τμήμα του προγράμματος Δημοσίων Επενδύσεων για το έργο «κατασκευή βρεφονηπιακού σταθμού στην κοινότητα Κουβαρά». Εισηγητής: Τμήμα Προϋπολογισμού-Λογιστηρίου και Προμηθειών.

3. Αποδοχή χρηματοδότησης ποσού 15.883,74 € από το Εθνικό Τμήμα του Προγράμματος Δημοσίων Επενδύσεων για το έργο «Συνδέσεις υφισταμένων παροχών με νέα δίκτυα ύδρευσης Δ.Ε. Καλυβιων» και ορισμός εκπροσώπου & διαχειριστή του Δήμου στην Τράπεζα της Ελλάδος σχετικά με το έργο. Εισηγητής: Τμήμα Προϋπολογισμού-Λογιστηρίου και Προμηθειών.

4. Αποδοχή και κατανομή χρηματοδότησης ποσού 43.430,00 € από το ΥΠ.ΕΣ της β’ κατανομής ΚΑΠ έτους 2016 για την κάλυψη λειτουργικών αναγκών των Σχολείων αρμοδιότητας Δήμου Σαρωνικού και για καταβολή αποζημίωσης σε σχολικούς τροχονόμους. Εισηγητής: Τμήμα Προϋπολογισμού-Λογιστηρίου και Προμηθειών.

5. Παρουσίαση και έγκριση έκθεσης εσόδων – εξόδων Α΄ τριμήνου του προϋπολογισμού του Δήμου Σαρωνικού έτους 2016. Εισηγητής: Οικονομική Επιτροπή.

6. Έγκριση διενέργειας πρόχειρου διαγωνισμού για την «Διεκπεραίωση εργασιών τακτοποίησης αυθαιρέτων κτισμάτων. Εισηγητής: Τμήμα Προϋπολογισμού – Λογιστηρίου και Προμηθειών.

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΗ ΤΗΣ ΥΠ’ ΑΡΙΘ. 6780/4-5-2016 Τα παρακάτω θέµατα προέκυψαν µετά την έκδοση της αριθ. 6780/2016 πρόσκλησης συνεδρίασης και θα συζητηθούν µε την ακόλουθη σειρά:

7. Λήψη απόφασης περί αγοράς τεσσάρων (4) καινούργιων αυτοκινήτων (ανοικτά ηµιφορτηγά) για τις ανάγκες της Πολιτικής Προστασίας (η εν λόγω προµήθεια θα γίνει µε ανοικτό ηλεκτρονικό διαγωνισµό). Εισηγητής: Τµήµα Προϋπολογισµού-Λογιστηρίου και Προµηθειών.

8. Αναµόρφωση προϋπολογισµού (2η ) Κοινωφελούς Επιχείρησης ∆ήµου Σαρωνικού έτους 2016. Εισηγητής: Πρόεδρος ΚΕ∆ΣΑ.

9. Αναµόρφωση προϋπολογισµού (3η ) Κοινωφελούς Επιχείρησης ∆ήµου Σαρωνικού έτους 2016. Εισηγητής: Πρόεδρος ΚΕ∆ΣΑ.

Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ Δ.Σ. ΜΑΡΙΑ ΚΟΛΛΙΑ


ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.

Σχολιάστε

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.