Πρόσκληση συνεδρίασης Δημοτικού Συμβουλίου Σαρωνικού της 9/5/2016

Δημαρχείο ΣαρωνικούΣυγκαλείται τακτική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, η οποία θα γίνει στο Δημοτικό κατάστημα την 9η Μαΐου του έτους 2016, ημέρα ΔΕΥΤΕΡΑ και ώρα 18:00 με τα ακόλουθα θέματα της ημερήσιας διάταξης:

1. Αναμόρφωση (3η) προϋπολογισμού Δήμου Σαρωνικού οικονομικού έτους 2016. Εισηγητής: Τμήμα Προϋπολογισμού-Λογιστηρίου και Προμηθειών.

2. Αποδοχή χρηματοδότησης ποσού 166.359,96 € από το Εθνικό Τμήμα του προγράμματος Δημοσίων Επενδύσεων για το έργο “κατασκευή βρεφονηπιακού σταθμού στην κοινότητα Κουβαρά”. Εισηγητής: Τμήμα Προϋπολογισμού-Λογιστηρίου και Προμηθειών.

3. Αποδοχή χρηματοδότησης ποσού 15.883,74 € από το Εθνικό Τμήμα του Προγράμματος Δημοσίων Επενδύσεων για το έργο “Συνδέσεις υφισταμένων παροχών με νέα δίκτυα ύδρευσης Δ.Ε. Καλυβιων” και ορισμός εκπροσώπου & διαχειριστή του Δήμου στην Τράπεζα της Ελλάδος σχετικά με το έργο. Εισηγητής: Τμήμα Προϋπολογισμού-Λογιστηρίου και Προμηθειών.

4. Αποδοχή και κατανομή χρηματοδότησης ποσού 43.430,00 € από το ΥΠ.ΕΣ της β’ κατανομής ΚΑΠ έτους 2016 για την κάλυψη λειτουργικών αναγκών των Σχολείων αρμοδιότητας Δήμου Σαρωνικού και για καταβολή αποζημίωσης σε σχολικούς τροχονόμους. Εισηγητής: Τμήμα Προϋπολογισμού-Λογιστηρίου και Προμηθειών.

5. Παρουσίαση και έγκριση έκθεσης εσόδων – εξόδων Α΄ τριμήνου του προϋπολογισμού του Δήμου Σαρωνικού έτους 2016. Εισηγητής: Οικονομική Επιτροπή.

6. Έγκριση διενέργειας πρόχειρου διαγωνισμού για την «Διεκπεραίωση εργασιών τακτοποίησης αυθαιρέτων κτισμάτων. Εισηγητής: Τμήμα Προϋπολογισμού – Λογιστηρίου και Προμηθειών.

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΗ ΤΗΣ ΥΠ’ ΑΡΙΘ. 6780/4-5-2016 Τα παρακάτω θέµατα προέκυψαν µετά την έκδοση της αριθ. 6780/2016 πρόσκλησης συνεδρίασης και θα συζητηθούν µε την ακόλουθη σειρά:

7. Λήψη απόφασης περί αγοράς τεσσάρων (4) καινούργιων αυτοκινήτων (ανοικτά ηµιφορτηγά) για τις ανάγκες της Πολιτικής Προστασίας (η εν λόγω προµήθεια θα γίνει µε ανοικτό ηλεκτρονικό διαγωνισµό). Εισηγητής: Τµήµα Προϋπολογισµού-Λογιστηρίου και Προµηθειών.

8. Αναµόρφωση προϋπολογισµού (2η ) Κοινωφελούς Επιχείρησης ∆ήµου Σαρωνικού έτους 2016. Εισηγητής: Πρόεδρος ΚΕ∆ΣΑ.

9. Αναµόρφωση προϋπολογισµού (3η ) Κοινωφελούς Επιχείρησης ∆ήµου Σαρωνικού έτους 2016. Εισηγητής: Πρόεδρος ΚΕ∆ΣΑ.

Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ Δ.Σ. ΜΑΡΙΑ ΚΟΛΛΙΑ


ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.

Σχολιάστε

You can leave a response, or trackback from your own site.