Πρόσκληση συνεδρίασης Δημοτικού Συμβουλίου Μαρκοπούλου της 25/11/2015

Λογότυπο ΜαρκοπούλουΣυγκαλείται συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Δήμου Μαρκοπούλου την Τετάρτη, 25 Νοεμβρίου 2015 και ώρα 19:00 στην Αίθουσα Συνεδριάσεων «Ιατρού Μαρίας Γιάννη – Πίντζου» του Δημαρχείου, για συζήτηση και λήψη απόφασης,  επί των κατωτέρω θεμάτων της Ημερήσιας Διάταξης:

  1. Λήψη απόφασης για έγκριση της 5ης Αναμόρφωσης Προϋπολογισμού της Κοινωφελούς Δημοτικής Επιχείρησης Μαρκοπούλου Μεσογαίας «ΚΔΕΜ», έτους 2015.
  2. Λήψη απόφασης για έγκριση καταβολής έκτακτης επιχορήγησης στο Ν.Π.Δ.Δ. με την επωνυμία «ΒΡΑΥΡΩΝΙΟΣ», έτους 2015.
  3. Λήψη απόφασης για έκδοση Ψηφίσματος για την παράταση των συμβάσεων των εργαζομένων του Δήμου Μαρκοπούλου, με Πρόγραμμα πεντάμηνης σύμβασης μέσω ΟΑΕΔ.
  4. Λήψη απόφασης για ετήσια αναστολή της υποχρέωσης καταβολής από τον Δήμο της μισθοδοσίας της Υπηρεσίας Δόμησης (Πολεοδομίας).
  5. Λήψη απόφασης για έγκριση δωρεάν τοποθέτησης, έως 23 πληροφοριακών – ενημερωτικών πινακίδων από την εταιρεία Μοntana GM, για τρία χρόνια,  σύμφωνα με τις δεσμεύσεις, που απορρέουν από την από 20-03-2015 επιστολή της και εξουσιοδότηση του κ. Δημάρχου για την υπογραφή της σχετικής σύμβασης.
  6. Λήψη απόφασης για διεξαγωγή διαγωνισμού για τη μεταστέγαση του 4ου Δημοτικού Σχολείου Μαρκοπούλου.
  7. Λήψη απόφασης για έγκριση παράτασης χρονοδιαγράμματος του έργου «ΔΙΚΤΥΟ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ ΑΚΑΘΑΡΤΩΝ ΠΟΛΕΩΣ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ – Β’ ΦΑΣΗ» για το μη επιλέξιμο τμήμα – συνδέσεις ακινήτων.
  8. Λήψη απόφασης για αποδοχή της εκλογικής αποζημίωσης που αφορά στην προπαρασκευή και διεξαγωγή των Βουλευτικών Εκλογών της 20-09-2015.
  9. Λήψη απόφασης για ετήσια επιχορήγηση Αθλητικών και Πολιτιστικών Συλλόγων του Δήμου Μαρκοπούλου.
  10. Λήψη απόφασης για καταβολή αποζημίωσης Δικηγόρων για διάφορες υποθέσεις του Δήμου Μαρκοπούλου.

Ο Πρόεδρος του

Δημοτικού Συμβουλίου

ΔΡΙΤΣΑΣ ΧΡΗΣΤΟΣ


ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.

Σχολιάστε

You can leave a response, or trackback from your own site.