Πρόσκληση στην 18η Συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Λαυρεωτικής της 16/12/2014

Συγκαλείται Συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Λαυρεωτικής η οποία θα διεξαχθεί στο παλαιό Μηχανουργείο στην πόλη του Λαυρίου, την Τρίτη 16η Δεκεμβρίου 2014και ώρα 18:00, με τα ακόλουθα θέματα Ημερήσιας Διάταξης:

  1. Λήψη απόφασης για χορήγηση χρηματικού βοηθήματος σε άπορους δημότες.
  2. Λήψη απόφασης περί εξουσιοδότησης της Προέδρου του Νομικού Προσώπου Δημοσίου Δικαίου του Δήμου Λαυρεωτικής με την επωνυμία «ΚΕΦΑΛΟΣ» να υπογράψει τις συμβάσεις με την ανώνυμη εταιρεία με την επωνυμία «Ε.Ε.Τ.Α.Α. Α.Ε.» καθώς και να εκδώσει τις απαραίτητες εγγυητικές επιστολές.
  3. Λήψη απόφασης για μεταβίβαση αρμοδιοτήτων του Δημοτικού Συμβουλίου στην Επιτροπή Ποιότητας Ζωής σχετικές με το αντικείμενό της. (παρ.6 άρθρου 65 του Ν.3852/2010).
  4. Λήψη απόφασης για υποβολή πρότασης χρηματοδότησης στο Πράσινο Ταμείο του Υ.ΠΕ.Κ.Α. στο Χρηματοδοτικό Πρόγραμμα «ΑΠΟΚΤΗΣΗ ΚΑΙ ΔΙΑΜΟΡΦΩΣΗ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΚΟΙΝΟΧΡΗΣΤΩΝ ΧΩΡΩΝ ΚΑΙ ΔΙΑΤΗΡΗΤΕΩΝ ΚΤΙΡΙΩΝ ΣΤΙΣ ΠΟΛΕΙΣ 2014», στον Άξονα Προτεραιότητας 4 «Απόκτηση διατηρητέων κτιρίων κατά τις ισχύουσες διατάξεις».
  5. Έγκριση Εξόδων – Κοινοχρήστων του Κληροδοτήματος «ΕΥΛΑΜΠΙΑΣ ΜΟΥΣΑΓΙΑ» του Δήμου Λαυρεωτικής.
  6. Λήψη απόφασης για συμμετοχή στο πρόγραμμα με τίτλο «Διερεύνηση του ρόλου της ψηφιακής τέχνης και εκπαίδευσης με πολυμέσα για την άρση των πολιτισμικών και κοινωνικών στερεοτύπων και την καταπολέμηση της ξενοφοβίας», στο πλαίσιο του Προγράμματος Ακαδημαϊκής Έρευνας στους τομείς προτεραιότητας: «Διαφορετικότητα, ανισότητες και κοινωνική ενσωμάτωση», του Χρηματοδοτικού Μηχανισμού του Ευρωπαϊκού Οικονομικού Χώρου 2009-2014.

ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.

Σχολιάστε

You can leave a response, or trackback from your own site.