Πρωτοχρονιάτικη πίτα από το Αστυνομικό Τμήμα Καλυβίων

Σε μια εκδήλωση στην οποία προσκλήθηκαν να συμμετάσχουν οι Δημοτικές αρχές, Κοινωνικοί φορείς και πολίτες, το Αστυνομικό Τμήμα Καλυβίων, έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα, την Κυριακή 1/3/2015, στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου Σαρωνικού.  

PENTAX DIGITAL CAMERAPENTAX DIGITAL CAMERA PENTAX DIGITAL CAMERA PENTAX DIGITAL CAMERAΗ ανοικτή αυτή εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε για πρώτη φορά, μέχρι τώρα τέτοιες εκδηλώσεις πραγματοποιούντο μεταξύ των στελεχών του Α.Τ., ήταν η αρχή ενός ανοίγματος προς την κοινωνία, όπως με έμφαση είπε στην ομιλία του ο νέος Διοικητής του Αστυνομικού Τμήματος κ. Χρήστος Τσιγαρίδας. 

Θέλουμε την βοήθεια των Δημοτικών αρχών, των Κοινωνικών φορέων, των σχολείων, των Συλλόγων Γονέων & Κηδεμόνων, των Εξωραϊστικών Συλλόγων,  την συνεργασία των πολιτών για να φέρουμε σε πέρας το έργο μας, να αντιμετωπίσουμε την εγκληματικότητα, σε μια περιοχή η οποία θεωρείται ως υψηλής παραβατικότητας, σε δύσκολες συνθήκες, είπε με έμφαση ο κ. Τσιγαρίδας. 

Στο ίδιο μήκος κυμάνθηκε και η τοποθέτηση του Δημάρχου κ. Γιώργου Σωφρόνη, ο οποίος δήλωσε ότι θα συνεχιστεί η καλή συνεργασία του Δήμου με το Α.Τ. Καλυβίων, γιατί πρέπει να βοηθηθεί στο έργο του στις δύσκολες συνθήκες που έχουν δημιουργηθεί λόγω της κρίσης. Οι Δημότες πρέπει να ζουν σε ένα περιβάλλον ασφάλειας, είπε με έμφαση, άποψη που επιδοκιμάστηκε από το πολυπληθές κοινό που παραβρέθηκε στην εκδήλωση.

Στην ίδια γραμμή κυμάνθηκαν και οι τοποθετήσεις όσων πήραν το λόγο, όπως ο Αντιπεριφερειάρχης κ. Πέτρος Φιλίππου, ο Δήμαρχος Λαυρεωτικής κ. Δημήτρης Λουκάς, ο Διευθυντής του πολιτικού Γραφείου του Υπουργού και στελέχη της Αστυνομίας. 

Εκτός των προαναφερθέντων, παραβρέθηκαν η πλειοψηφία των Δημοτικών Συμβούλων του Δήμου Σαρωνικού και των τοπικών Ενοτήτων, εκπρόσωποι Εξωραϊστικών, Πολιτιστικών φορέων, Συλλόγων γονέων και κηδεμόνων και άλλων φορέων καθώς και μεγάλος αριθμός πολιτών. 


ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.

Σχολιάστε

You can leave a response, or trackback from your own site.