Προς αναζήτηση γηπέδου ο Ν.Ο.Σ.

ΠΡΟΣ: Δήμο Σαρωνικού υπόψη κ. Δημάρχου                               

Κοιν: Πρόεδρο Δημοτικού  Συμβουλίου Δήμου,

Μέλη Δημοτικού Συμβουλίου. ΝΟΣ

Με την παρούσα σας γνωστοποιούμε και αύθις ότι ο ΝΟΣ μη έχοντος κλειστό Γήπεδο, κατά καιρούς περιφέρεται όχι μόνο στον Δήμο Σαρωνικού αλλά και σε όμορους Δήμους-Λαύριο, Κερατέα- για προπόνηση και αγώνες της ομάδος Καλαθοσφαίρισης ανδρών.

Επειδή τα προβλήματα συνεχίζονται και μετά την τελευταία προτροπή του κ. Δημάρχου ότι έχει έλθει σε συνεννόηση με τον κ. Σπυρίδη  για συνεργασία , δυστυχώς, όταν ο πρόεδρος του ΝΟΣ μετέβη  στα γραφεία του Κούρου, δεν επετεύχθη συνεννόηση για τους παρακάτω λόγους.

Ο Κούρος για να παραχωρήσει τις ώρες που ο ΝΟΣ χρειάζεται, ζητά την πληρωμή τους ανά 30 ευρώ την ώρα και το κόστος ανέρχεται στο ποσό των 3.000 ευρώ.

Επειδή ο καιρός πλησιάζει για να ορισθεί γήπεδο στην ΕΣΚΑ, καλείται ο Δήμος να δώσει  λύση στο πρόβλημα για  ίση αντιμετώπιση των Συλλόγων  και  να γίνει έγκαιρα καταμερισμός  αντίστοιχων  ωρών. (2 για προπόνηση και 1 για αγώνα)  

 Παρακαλούμε το θέμα να εισαχθεί για συζήτηση στο Δημοτικό Συμβούλιο με την παρουσία των εμπλεκομένων Συλλόγων, προς επίλυση του προβλήματος προκειμένου ο ΝΟΣ συνεχίσει απρόσκοπτα την λειτουργία του, άλλως  δεν θα είναι σε θέση να κατεβάσει ομάδα σε πρωτάθλημα.

Έκκληση του Ν.Ο.Σ. προς τους αθλητές του

Ο ΝΟΣ  παρακαλεί όλους τους Αθλητές να μην σκορπίσουν λόγω του προκύψαντος προβλήματος στέγασης έως ότου ο Δήμος απαντήσει στο κατωτέρω έγγραφό μας προς ικανοποιήση του αιτήματός μας.


ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.

Σχολιάστε

You can leave a response, or trackback from your own site.