Αθανασόπουλος: Για πολιτικούς λόγους ανεξαρτητοποιήθηκα και όχι για την καρέκλα

Δήλωση από τον Δήμαρχο κ. Γιώργο Σωφρόνη, προσπάθησε να εκμαιεύσει, ο ανεξάρτητος πλέον Δημοτικό Σύμβουλος Αλέκος Αθανασόπουλος, για να αποδείξει ότι δεν ανεξαρτητοποιήθηκε γιατί του αφαίρεσαν την έμμισθη καρέκλα του Προέδρου της Κοινωφελούς Επιχείρησης του Δήμου, αλλά για πολιτικούς λόγους. Επικαλέσθηκε μάλιστα μαρτυρία του Δημοτικού Συμβούλου κ. Λιοδακάκη, ο οποίος προσφέρθηκε να του προσφέρει  την επίσης έμμισθη προεδρεία του “Αριστόδικου” στον οποίο ο ίδιος προεδρεύει, αλλά ο κ. Αθανασόπουλος (ο οποίος είναι υπεράνω μισθών) αρνήθηκε!!!

Ο Δήμαρχος με την απάντησή του επιβεβαίωσε με έμφαση ότι ο κ. Αθανασόπουλος, ανεξαρτητοποιήθηκε επειδή ακριβώς αντικαταστάθηκε από την έμμισθη θέση, παρ΄ ότι από την αρχή όλοι οι Δημοτικοί Σύμβουλοι γνώριζαν ότι στο μέσον της θητείας  θα γίνουν αλλαγές στις θέσεις ευθύνης, ώστε να έχουν  την δυνατότητα να προσφέρουν όλοι στην τοπική κοινωνία. Διερωτήθηκε μάλιστα πως ο κ. Αθανασόπουλος ανακάλυψε τις “πολιτικές διαφωνίες” μόλις αντικαταστάθηκε από την Κοινωφελή Επιχείρηση; Επίσης επανέλαβε ό,τι είχε αναφέρει στην ανακοίνωσή του, για την ανεξαρτητοποίηση του Δημοτικού Συμβούλου κ. Μποστανίτη, ότι όποιος διαφωνεί ακόμα και για πολιτικούς λόγους, πρέπει να παραιτείται από την  θέση του Δημοτικού Συμβούλου, γιατί εκλέχτηκε κάτω από την ομπρέλα της παράταξης και όχι ως ανεξάρτητος. Για να συμπληρώσει, ότι ούτε και ο ίδιος δεν εκλέχτηκε ως ανεξάρτητος αλλά ως μέλος μιας παράταξης.

Στα παραλειπόμενα της ανεξαρτητοποίησης του Αθανασόπουλου, πρέπει να αναφερθούν τα σχόλια Δημοτικών Συμβούλων, ότι ο Αλέκος είναι ήδη στην “παράταξη” του Φιλίππου, τον οποίο  όμως είχε προλάβει να “πεθάνει” πολιτικά τον περασμένο Οκτώβριο, λόγω της αντίθεσής του στην χωροθέτησης του ΚΕΛ στα Καλύβια.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα από το video της συνεδρίασης.    


ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.

2 Responses to “Αθανασόπουλος: Για πολιτικούς λόγους ανεξαρτητοποιήθηκα και όχι για την καρέκλα”

  1. Ο/Η Κυρ Αλέκος λέει:

    Ήταν τόσο το άγχος του που ούτε το κείμενό που έγραψε ο ίδιος δεν μπορούσε να διαβάσει. Ή μήπως δεν το έγραψε ο ίδιος;

  2. Ο/Η ΑΓΓΕΛΟΣ ΦΡΑΓΚΟΠΟΥΛΟΣ λέει:

    Τόχει πάρει πολύ βαριά ο Αλέκος και έχει ακουμπήσει στον ωμό του Αδάμη, για συμπαράσταση. Πολύ κλάααμα, μας συγκίνησε όλους.
    Μην στεναχωριέσαι κυρ Αλέκο, Θα βρεις μια ζεστή αγκαλιά στον Φιλίππου, από κάτι πατριώτες σαν κι΄ εσένα περιμένει κι΄ αυτός.

Σχολιάστε

You can leave a response, or trackback from your own site.