Πραγματοποιήθηκε η Δενδροφύτευση στην Παλαιά Χωματερή Λαυρίου

Πραγματοποιήθηκε η δενδροφύτευση στο χώρο της Παλιάς Χωματερής Λαυρίου από το Δήμο Λαυρεωτικής, χθες Κυριακή 2 Απριλίου 2017. Σκοπός της ενέργειας αυτής είναι η αποκατάσταση του τοπίου,  η αναβάθμιση του αστικού περιβάλλοντος, αλλά και η ευαισθητοποίηση του κοινού σε δράσεις εθελοντισμού.

Ο Δήμαρχος Λαυρεωτικής Δημήτρης Λουκάς, ο οποίος συμμετείχε στη δενδροφύτευση δήλωσε τα εξής: «Σήμερα φυτέψαμε εκατοντάδες δέντρα στην αναπλασμένη πρώην χωματερή. Στόχος μας είναι να αναβαθμίσουμε το δασικό τοπίο δίπλα στον αστικό ιστό της περιοχής της Λαυρεωτικής. Θα ήθελα να ευχαριστήσω τους Πολιτιστικούς Συλλόγους και τους φορείς, τον Πολιτιστικό Σύλλογο Μαρώνεια, την Εταιρεία Ορυκτοφίλων Αγ. Κωνσταντίνου, τον Κυνηγετικό Σύλλογο Λαυρίου, το 1ο Σύστημα Ναυτοπροσκόπων, τους εργαζομένους του Δήμου, αλλά και όλους τους εθελοντές που έδωσαν το παρόν σε αυτή την προσπάθεια. Η δενδροφύτευση θα συνεχιστεί το ερχόμενο Σαββατοκύριακο 8 & 9 Απριλίου στις 09:00, ώστε να φυτευτούν συνολικά περισσότερα από 5.000 θάμνοι και δέντρα. Είμαστε σίγουροι ότι και οι επόμενες δράσεις αναδάσωσης θα είναι εξίσου δυναμικές και μαζικές


ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.

Σχολιάστε

You can leave a response, or trackback from your own site.