Παραμυθοπαραστάσεις για μικρούς και μεγάλους από την Ζωή Νικητάκη στην Πλάκα και την Κερατέα στα πλαίσια του φεστιβάλ Θορίκια 2015

11222811_10207884585416785_8615974182833939337_nΟι καλοκαιρινές εκδηλώσεις του Ν.Π.Δ.Δ. ΘΟΡΙΚΟΣ και του Δήμου Λαυρεωτικής συνεχίζονται με δύο βραδιές παραμυθοπαραστάσεων από την Ζωή Νικητάκη. 
Συγκεκριμένα:
Την Πέμπτη 3 Σεπτεμβρίου 2015, ώρα 20:00 η Ζωή Νικητάκη θα αφηγηθεί παραμύθια στον προαύλιο χώρο του παλιού Δημοτικού Σχολείου Πλάκας με τίτλο “Παραμυθάς επέρασε ένας τον εκέρασε, εδωνά καθότανε κόσμος μαζευότανε”…
Την Παρασκευή 4 Σεπτεμβρίου 2015, ώρα 20:00 στον προαύλιο χώρο της Παναγίας Αμάχαιρης Κερατέας, η Ζωή Νικητάκη θα ξεδιπλώσει ιστορίες σε μία άλλη ξεχωριστή παραμυθοπαράσταση με τίτλο “Ένα πουλάκι λαλεί, παραμύθια για της καρδιάς μας την αλήθεια να πει”….
Ανάψτε το φαναράκι σας κι ελάτε να συνταξιδέψουμε εκεί που αδύνατο δεν υπάρχει, μα που όλα μπορούν να συμβούν, ακόμα και τα θαύματα. Μια στάλα θέλησης, δυο στάλες πίστης και πολλή αγάπη θα ΄ναι τα υλικά που χρειαζόμαστε για τούτα τα παραμυθοταξίδια.
H Zωή Νικητάκη γεννήθηκε στην Κερατέα, είναι αφηγήτρια παραμυθιών, εικαστικός καλλιτέχνης και εικονογράφος, που ζει και δημιουργεί στην Αθήνα.
…αφηγείται παραμύθια για παιδιά και για μεγάλους που ακόμα ονειρεύονται, γράφει παραμύθια ενίοτε μα και τα εικονογραφεί. Ζωγραφίζει από τότε που θυμάται τον εαυτό της.

 Έχει διδάξει επί δυο δεκαετίες παιδιά όλων των βαθμίδων της εκπαίδευσης ως φιλόλογος και από το 2006 έως το 2014 ως μουσειοπαιδαγωγός στο Μουσείο Ελληνικής Λαϊκής Τέχνης. Αφηγείται παραμύθια από τη γραπτή και την προφορική παράδοση του τόπου μας, καθώς κι άλλων λαών και τόπων του κόσμου, παραμύθια δικά της μα και ποιητικές ιστορίες.
Η είσοδος στις παραμυθοπαραστάσεις είναι ελεύθερη.


ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.

Σχολιάστε

You can leave a response, or trackback from your own site.