Ο Δήμος Σαρωνικού, αλλάζει τα φώτα….. «Φιλίππου»

Από την οδό «Φιλίππου» ξεκίνησε το έργο της ενεργειακής αναβάθμισης του συστήματος ηλεκτροφωτισμού του Δήμου Σαρωνικού. Η απόφαση του Δήμου να ξεκινήσει από την συγκεκριμένη οδό στα Καλύβια, μοιάζει με τρολάρισμα του Αντιπεριφερειάρχη, ο οποίος έδωσε μάχη χαρακωμάτων για να ακυρωθεί ένα από τα σοβαρότερα έργα εκσυγχρονισμού του Δήμου και απέτυχε

Ο Δήμαρχος Σαρωνικού, κ. Γιώργος Σωφρόνης, δήλωσε σχετικά: «Σήμερα ένα ακόμη έργο, με σημαντικό όφελος για το Δήμο και για τους πολίτες, πήρε το δρόμο της υλοποίησης. Η εγκατάσταση των πρώτων νέων σωμάτων στην πόλη, ήταν η απάντηση σε όσους επιχείρησαν να βάλουν εμπόδια στην υλοποίηση του έργου, αλλά και στις Κασσάνδρες που βιάστηκαν να μιλήσουν για ακύρωσή του. Για μια ακόμη φορά επιβεβαιώνεται ότι στο τέλος, το φως νικά πάντα το σκοτάδι».

Το έργο θα συνεχιστεί με την εξ ολοκλήρου αντικατάσταση των παλαιάς τεχνολογίας λαμπτήρων και την τοποθέτηση φωτιστικών σωμάτων led σε όλο το Δήμο Σαρωνικού. Η εγκατάσταση του δικτύου γίνεται με 100% αυτοχρηματοδότηση και ανάληψη ρίσκου από τον ιδιωτικό τομέα, ενώ η αποπληρωμή της επένδυσης θα γίνει τμηματικά στη 12ετή διάρκεια της σύμβασης με τον ανάδοχο, εφόσον επιτευχθεί ο στόχος εξοικονόμησης ενέργειας που έχει δοθεί με την αντίστοιχη προσφορά.


ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.

One Response to “Ο Δήμος Σαρωνικού, αλλάζει τα φώτα….. «Φιλίππου»”

  1. Avatar Ο/Η ΓΙΑΝΝΗΣ ΔΗΜΉΤΡΙΟΥ λέει:

    Σαν δημότης Σαρωνικού έχω να πω ένα.
    Η δημοτική ενότης Αναβύσσου είναι η πιο εγκαταλελειμμένη περιοχή τού δήμου πρώτον από τα σκουπίδια? από εξωραϊσμό? από φωταγώγηση των δρόμων?και από πολλά άλλα πού τα γνωρίζει ο κάθε δημότης, από υποσχέσεις έχουμε χορτάσει, αλλά από έργα μηδέν.ευχαριστω για την φιλοξενία.

Σχολιάστε

You can leave a response, or trackback from your own site.