Ξαπλώστρες πάνω στο κύμα. Ερώτηση – καταγγελία Δημοτικού Συμβούλου

Ερώτηση κατέθεσε στο Δημοτικό Συμβούλιο στη συνεδρίαση της 13/5/2015, ο Δημοτικός Σύμβουλος κ. Ανδρέας  Κωνσταντέλος, σχετικά με την τοποθέτηση ομπρελοκαθισμάτων στις παραλίες που έχουν παραχωρηθεί προς εκμετάλλευση από επιχειρηματίες – καντινιέρηδες. Όπως ανέφερε ο κ. Κωνσταντέλος, τα ομπρελοκαθίσματα (και όχι μόνο, όπως δείχνουν οι φωτογραφίες), έχουν τοποθετηθεί πάνω στη θάλασσα, δεν υπάρχει πέρασμα,  δεν τηρούν την προϋπόθεση των πέντε μέτρων που ορίζει ο νόμος. 

Ξαπλώστρες πάνω στο κύμα2Ξαπλώστρες πάνω στο κύμα1Ο Δήμαρχος απάντησε ότι θα μεταβεί ο ίδιος να δει την κατάσταση που επικρατεί στις παραλίες που έχουν παραχωρηθεί για χρήση και το θέμα θα συζητηθεί σε επόμενο Δημοτικό Συμβούλιο, για το οποίο θα υπάρξει ιδιαίτερο θέμα στην ημερήσια διάταξη. Σε σχετική ερώτηση που αφορούσε τις καντίνες της παραλίας των Αλυκών, ο Δήμαρχος είπε ότι δεν προτίθεται να απαντήσει σε καμία σχετική ερώτηση στην παρούσα συνεδρίαση και ότι το θέμα θα συζητηθεί ενδεχομένως την επόμενη εβδομάδα.


ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.

Σχολιάστε

You can leave a response, or trackback from your own site.