Με παρέμβαση Θάνου Τζήμερου αποτρέπεται η δημιουργία νέας «Μάνδρας» στην Ανάβυσσο.

«Μελέτη Περιβαλλοντικών Εγκλημάτων» χαρακτήρισε την μελέτη που έφερε η πλειοψηφία της Δούρου – Φιλίππου για την Ανάβυσσο, ο εκπρόσωπος της Δημιουργίας Ξανά Θάνος Τζήμερος. Η παρέμβαση του είχε αποτέλεσμα την απόρριψη και την απόσυρση του θέματος από την Η.Δ. του Περιφερειακού Συμβουλίου.

Στο Περιφερειακό Συμβούλιο Αττικής διαβιβάστηκε από τη Δ/νση Περιβάλλοντος και Χωρικού Σχεδιασμού της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Αττικής με το υπ’ αρ. πρωτ. 65511/3681/17 έγγραφο η Μελέτη Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων με τίτλο έργου: «Μελέτη Περβαλλοντικών Επιπτώσεων για το έργο Αποχέτευση Ομβρίων περιοχής Δ.Ε. Αναβύσσου», υποκατηγορία Α2, ομάδα 2η, α/α: 7 (Αγωγοί μεταφοράς νερού κάθε είδους και χρήσης, όπως: κλειστοί αγωγοί μεταφοράς νερού ή αποχέτευσης ομβρίων, διώρυγες, τάφροι, σήραγγες μεταφοράς υδάτων κλπ). Θέση έργου: Δ.Ε. Αναβύσσου, Δήμος Σαρωνικού, της Περιφερειακής Ενότητας Ανατολικής Αττικής, της Περιφέρειας Αττικής. Δείτε το video


ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.

One Response to “Με παρέμβαση Θάνου Τζήμερου αποτρέπεται η δημιουργία νέας «Μάνδρας» στην Ανάβυσσο.”

  1. Avatar Ο/Η Παναγιώτης Μοροζίνης λέει:

    Σύμφωνα με αυτά που αναγράφονται στο Άρθρο η μελέτη αυτή δεν έχει συνταχθεί από τον ΟΤΑ Περιφέρειας Αττικής, αλλά από την Αποκεντρωμένη Διοίκηση Αττικής δηλαδή από Κυβερνητικό Όργανο.
    Στο άρθρο δεν αναφέρεται η άποψη της πλειοψηφίας του ΟΤΑ «Περιφέρεια Αττικής», αλλά η απόρριψή της, που φαίνεται να αποδίδεται στον κ. Θάνο Τζήμερο. Υποθέτω ότι θα υπήρξαν και άλλοι ομιλητές, που καλόν θα ήταν να περιληφθούν, συνοπτικά έστω με ένα ΝΑΙ ή ένα ΟΧΙ, οι τοποθετήσεις τους.

Σχολιάστε

You can leave a response, or trackback from your own site.