Με παρέμβαση Θάνου Τζήμερου αποτρέπεται η δημιουργία νέας “Μάνδρας” στην Ανάβυσσο.

“Μελέτη Περιβαλλοντικών Εγκλημάτων” χαρακτήρισε την μελέτη που έφερε η πλειοψηφία της Δούρου – Φιλίππου για την Ανάβυσσο, ο εκπρόσωπος της Δημιουργίας Ξανά Θάνος Τζήμερος. Η παρέμβαση του είχε αποτέλεσμα την απόρριψη και την απόσυρση του θέματος από την Η.Δ. του Περιφερειακού Συμβουλίου.

Στο Περιφερειακό Συμβούλιο Αττικής διαβιβάστηκε από τη Δ/νση Περιβάλλοντος και Χωρικού Σχεδιασμού της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Αττικής με το υπ’ αρ. πρωτ. 65511/3681/17 έγγραφο η Μελέτη Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων με τίτλο έργου: «Μελέτη Περβαλλοντικών Επιπτώσεων για το έργο Αποχέτευση Ομβρίων περιοχής Δ.Ε. Αναβύσσου», υποκατηγορία Α2, ομάδα 2η, α/α: 7 (Αγωγοί μεταφοράς νερού κάθε είδους και χρήσης, όπως: κλειστοί αγωγοί μεταφοράς νερού ή αποχέτευσης ομβρίων, διώρυγες, τάφροι, σήραγγες μεταφοράς υδάτων κλπ). Θέση έργου: Δ.Ε. Αναβύσσου, Δήμος Σαρωνικού, της Περιφερειακής Ενότητας Ανατολικής Αττικής, της Περιφέρειας Αττικής. Δείτε το video


ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.

Σχολιάστε

You can leave a response, or trackback from your own site.