Μετανάστες κατέλαβαν χώρο της ΕΒΟ στο Λαύριο και ύψωσαν την σημαία τους!!!

160616-lavrioΑνήμερα του Πάσχα (1/5/2016)  αλληλέγγυοι, Κούρδοι και Αφγανοί μετανάστες, κατέλαβαν δημόσιο και περιφραγμένο χώρο σε περιοχή του Λαυρίου Αττικής, πιάνοντας στον ύπνο τους δημότες και τις Αρχές. Μετά από λίγες ημέρες και κατόπιν οχλήσεων από κάποιους δημότες και φορείς της πόλης, συγκλήθηκε έκτακτο Δημοτικό συμβούλιο όπου όλες οι παρευρισκόμενες παρατάξεις, καταδίκασαν την κατάληψη.
Ο Δήμαρχος, προειδοποίησε πως: “αν σε δύο μέρες δεν εγκαταλείψουν, ειρηνικά, το χώρο θα επιληφθούν οι Αρχές καθώς καταπατάται χώρος που ανήκει στο Δήμο και κτίσματα του Υπουργείου”. Όμως πέρασαν περισσότερες από 10 ημέρες και οι “καταληψίες” παραμένουν εκεί, μπαινοβγαίνοντας ανενόχλητοι και ορίζοντας μέχρι και βραδινή περιφρούρηση του χώρου!
Ο χώρος της κατάληψης βρίσκεται δίπλα από σημείο όπου ο Δήμος συγκεντρώνει όλα τα κλαδιά της περιοχής και αποτελεί μια εύφλεκτη βόμβα δίπλα στο εργοστάσιο της ΕΒΟ (Ελληνικής Βιομηχανίας Όπλων) καθώς και πευκόφυτο πυκνό δάσος!
Όλα αυτά πραγματοποιήθηκαν σε αγαστή συνεργασία με διάφορους” αλληλέγγυους” της περιοχής οι οποίοι εκμεταλλευόμενοι κυριολεκτικά το “προσφυγικό” επιθυμούν να παγιώσουν δράσεις και κινήσεις που θα αποτελούν” κοινωνικό προδικασμένο” για αντίστοιχες περιπτώσεις σε όλη τη χώρα.

ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.

Σχολιάστε

You can leave a response, or trackback from your own site.