Κάλαντα στον Δήμο Σαρωνικού. Μήνυμα Δημάρχου Σαρωνικού, Γιώργου Σωφρόνη, για το νέο έτος

Χαρμόσυνες μελωδίες και τα καθιερωμένα κάλαντα πλημμύρισαν το Δημαρχείο Σαρωνικού την παραμονή των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς.

Μαθητές από τα δημοτικά σχολεία, μέλη των Κ.Α.Π.Η., πολίτες αλλά και οι λιλιπούτειοι μαθητές του παιδικού σταθμού «Αγάπηland» ευχήθηκαν στον Δήμαρχο και το προσωπικό του Δήμου ψάλλοντας κάλαντα και παραδοσιακές μελωδίες.

Η Δημοτική Φιλαρμονική παιάνισε τα κάλαντα δημιουργώντας εορταστικό κλίμα, ζεσταίνοντας τις καρδιές όλων. Στη συνέχεια ανταλλάχθηκαν ευχές για ευτυχισμένο και δημιουργικό νέο έτος, με υγεία, ομόνοια, αγάπη και ευημερία.

Μήνυμα δημάρχου Σαρωνικού, Γιώργου Σωφρόνη για το νέο έτος

IMG_0064IMG_0056IMG_0046Με αισιοδοξία ατενίζουμε τον ερχομό του νέου έτους. Το 2015 ας είναι η απαρχή ενός νέου κεφαλαίου στη ζωή και στην καθημερινότητά μας. Ενωμένοι και αλληλέγγυοι μπορούμε να αντιμετωπίσουμε τις προκλήσεις. Αγάπη, ομόνοια, αλτρουισμός οδηγοί στις σκέψεις και τις πράξεις μας.
Υγεία, Ευτυχία, Ευημερία ας είναι τα δώρα που θα φέρει μαζί του το νέο έτος!
Εύχομαι ολόψυχα σε όλους τους δημότες και κατοίκους του Δήμου Σαρωνικού ευτυχισμένο και δημιουργικό το νέο έτος.

  ΓΙΩΡΓΟΣ ΣΩΦΡΟΝΗΣ
ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΣΑΡΩΝΙΚΟΥ


ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.

Σχολιάστε

You can leave a response, or trackback from your own site.