Ιστορική άνοδος της ΑΕΣΑΦ ΚΟΥΡΟΣ στη Β κατηγορία ΕΣΚΑ

Λογότυπο ΑΕΣΑΦ ΚούροςΗ ανδρική ομάδα Μπάσκετ της ΑΕΣΑΦ ΚΟΥΡΟΣ για την επόμενη περίοδο 2015-2016 θα αγωνίζεται στο Πρωτάθλημα Β.Κατ. ΕΣΚΑ. Η Προσπάθεια όλων Διοίκησης-Προπονητών και Παικτών συνεχίζει να αποδίδει καρπούς έχοντας κατακτήσει 2 κατηγορίες σε ισάριθμα χρόνια. Για την επόμενη αγωνιστική περίοδο η Διοίκηση της ΑΕΣΑΦ ΚΟΥΡΟΣ έχοντας βάλει το πήχη ακόμη ψηλότερα συμφώνησε με τον πολυνίκη και πολύπειρο προπονητή Χρήστο Σερέλη(Γ.Σ ΛΑΥΡΙΟΥ Α2) και βοηθό του τον παλιό παίκτη της ομάδας μας Αλέξη Γεωργαντά.

Απέκτησε από το Γ.Σ ΛΑΥΡΙΟΥ τον 20χρονο Φίλιππα Κεσκινίδη-τον Μιχάλη Φραντζέσκο από τον Ιωνικό Ν.Φιλαφέλφειας (Γ Εθνική) και το Νίκο Μαρκομιχάλη από τον Διαγόρα Δρυοπιδέων(Γ Εθνική). Επανέρχονται στην ομάδα που τους ανέδειξε οι Νικήτας Αποίκος-Αντώνης Αποίκος-Παναγώτης Παραδείσης και Μιχάλης Φραντζέσκος. Παρέμειναν στο ρόστερ της ομάδας μας και συνεχίζουν την επόμενη χρονιά οι Γιώργος Μομτσος-Σωκρατης Παξινός-Σταύρος Σπυρίδης- Μπούτσης Βασίλης-Στέλιος Θεοφανίδης-Μανούσος Γεωργιάδης -Σάββας Παπαθεοδώρου-Δημήτρης Γουβόπουλος-Θεοδωρος Νικολαιδης-Χουρμουζιάδης Δημήτρης-Τσόλας Σεραφείμ-Τσόλας Σταύρος

Η ομάδα μας την επόμενη περίοδο θα αγωνίζεται ημέρα ΠΕΜΠΤΗ 20.30.Καλούμε ολους τους φιλάθλους της περιοχής μας να χειροκροτήσουν τις προσπάθειες των παικτών μας στο δύσκολο όμιλο της Β ΕΣΚΑ.

Η Διοίκηση της ΑΕΣΑΦ ΚΟΥΡΟΣ έχει την επίγνωση της κατάστασης που βιώνει η Ελληνική Κοινωνία

Καλό Καλοκαίρι

ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΕΣΑΦ ΚΟΥΡΟΣ

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ Κ ΑΡΧΗΓΟΣ ΤΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΜΠΑΣΚΕΤ

ΓΙΩΡΓΟΣ ΣΠΥΡΙΔΗΣ


ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.

Σχολιάστε

You can leave a response, or trackback from your own site.