Ευχαριστήρια επιστολή Δήμου Μαρκοπούλου Μεσογαίας

Με την παρούσα επιστολή, θα ήθελα να σας ευχαριστήσω θερμά εκ μέρους του Δήμου Μαρκοπούλου, για την χορηγία Αθλητικού Υλικού, για όλες τις Σχολικές Μονάδες του Δήμου μας.

Με αφορμή την παραχώρηση των Αθλητικών  Εγκαταστάσεων από τον Δήμο Μαρκοπούλου και το ΝΠΔΔ, κατόπιν αιτήματος του Δ.Σ. της Ο.Τ.Ο.Ε., για την διεξαγωγή του Πανελλήνιου Εργασιακού Πρωταθλήματος Ανδρών και Γυναικών, σε Μπάσκετ, Βόλεϊ και Τένις που πραγματοποιήθηκε με επιτυχία στις 25 Ιουνίου 2016, δεχτήκαμε με μεγάλη χαρά, αντισταθμιστικά, Αθλητικό Υλικό.

Σε μα σεμνή τελετή παράδοσης – παραλαβής, που πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη, 7/12/2016, στην Αίθουσα Συνεδριάσεων του Δημαρχείου Μαρκοπούλου, οι Διευθυντές και οι καθηγητές Φυσικής Αγωγής, παρέλαβαν το υλικό, το οποίο θα χρησιμοποιηθεί από όλους τους μαθητές και μαθήτριες των Σχολικών Μονάδων Α’βάθμιας και Β’βάθμιας Εκπαίδευσης του Δήμου μας.

Σας ευχαριστούμε που, κατόπιν της επικοινωνίας μας, ανταποκριθήκατε και συνεχίζετε να είστε αρωγοί στην προσπάθειά μας, για την κάλυψη των αναγκών των Σχολικών Μονάδων του Δήμου μας, προάγοντας ταυτόχρονα τον Αθλητισμό και μέσω των επιτυχημένων αγώνων της παραπάνω Διοργάνωσης.

Παρακαλούμε να μεταφέρετε τις ευχαριστίες μας σε όλα τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου σας και ιδιαίτερα στον κο Κώστα Γιακουμή, ο οποίος και ως μέλος του Δ. Σ. της Α.Ε.ΠΟ.Ρ., αποτέλεσε τον «συνδετικό κρίκο», για την μέχρι τώρα συνεργασία μας.

Σας ευχόμαστε καλά Χριστούγεννα! 

Με ιδιαίτερη εκτίμηση, η Αντιδήμαρχος Παιδείας, Αθλητισμού, Πολιτισμού & Κοινωνικής Πρόνοιας 

Μαρία Κιμπιζή


ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.

Σχολιάστε

You can leave a response, or trackback from your own site.