Επίσκεψη Δημάρχου Σαρωνικού στην ΕΠΑ.Σ-Ι.Ε.Κ. Αναβύσσου

Την ΕΠΑ.Σ. –Ι.Ε.Κ Αναβύσσου επισκέφτηκε ο Δήμαρχος Σαρωνικού κ. Γιώργος Σωφρόνης, την Τετάρτη 10 Δεκεμβρίου. Στη συνάντηση με τον Διευθυντή κ. Κωνσταντίνο Στεφανακίδη συζητήθηκαν όλα τα θέματα τόσο σχετικά με τις ανάγκες και τις ελλείψεις σε θέματα κτιριακών υποδομών, τα οποία άπτονται άμεσης επέμβασης. Ο διευθυντής της Σχολής ξενάγησε τον Δήμαρχο στους χώρους όπου πραγματοποιούνται τα μαθήματα αλλά και στο σύνολο του κτηρίου.

epa_iek_anavyssosΗ Σχολή Τουριστικών Επαγγελμάτων Αναβύσσου υπήρξε πρότυπος, στεγάζεται σε κτίριο χαρακτηριστικής αρχιτεκτονικής της δεκαετίας του 1970 και αυτή τη στιγμή έχει περίπου 300 σπουδαστές. Παραδίδονται μαθήματα και σεμινάρια από καταξιωμένους επαγγελματίες στο χώρο τους προκειμένου οι απόφοιτοι να είναι έτοιμοι να ανταποκριθούν σε επαγγελματικές απαιτήσεις υψηλού επιπέδου.

Στη συνάντηση ο Δήμαρχος πρότεινε στον Διευθυντή της Σχολής τη διοργάνωση ειδικών επιμορφωτικών σεμιναρίων για τους επαγγελματίες του Δήμου, οι οποίοι δραστηριοποιούνται στον τομέα του τουρισμού. Στόχος της πρότασης είναι η βελτίωση των παρεχόμενων υπηρεσιών στους επισκέπτες. Ο Δήμος Σαρωνικού είναι ιδιαίτερα δημοφιλής προορισμός τόσο στους κατοίκους της Αττικής αλλά και στους ξένους επισκέπτες κυρίως τους καλοκαιρινούς μήνες. «Επιθυμία και βασικό μέλημά μας είναι η χάραξη αποδοτικής τουριστικής στρατηγικής, αναδεικνύοντας τα συγκριτικά πλεονεκτήματα της περιοχής μας και φυσικά συμβάλλοντας στην αναβάθμιση των παρεχόμενων υπηρεσιών», σημείωσε ο Δήμαρχος Σαρωνικού, κ. Σωφρόνης.

Ο κ. Στεφανακίδης ευχαρίστησε τον Δήμαρχο για την επίσκεψή του αυτή και το ενδιαφέρον που δείχνει, καθώς όπως χαρακτηριστικά του είπε «είναι η πρώτη φορά που μας επισκέπτεται Δήμαρχος».


ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.

Σχολιάστε

You can leave a response, or trackback from your own site.