Εκδήλωση ΚΠΕ Λαυρίου: ”150 χρόνια στο Λαύριο – οι τοπικοί σύλλογοι και η συμβολή τους στην πόλη του Λαυρίου”

 

Το ΚΠΕ Λαυρίου διοργανώνει εκδήλωση με τη συμμετοχή των πολιτιστικών συλλόγων της πόλης την Τετάρτη, 1η Ιουλίου 2015, με τίτλο: “150 χρόνια στο Λαύριο – οι τοπικοί σύλλογοι και η συμβολή τους στην πόλη του Λαυρίου”. ‘Ωρα: 8.15 μμ. Τόπος: ΑΚΕΛ (Λαύριο). 
Η εκδήλωση θα ξεκινήσει με την ομιλία της κ. Γεωργίας Πετράκη (αν. καθηγήτρια στο Πάντειο Πανεπιστήμιο) με θέμα: ” Οι τοπικές κοινότητες ιστορικό στοιχείο της ταυτότητας του Λαυρίου”.
Στη συνέχεια οι τοπικοί πολιτιστικοί σύλλογοι θα παρουσιάσουν χορούς ή δρώμενα 10λεπτης διάρκειας.
Στην εκδήλωση συμμετέχουν οι: Σύλλογος Ποντίων Λαυρίου ‘Μιθριδάτης’, Πανθεσσαλικός σύλλογος Λαυρίου, Σύλλογος Κρητών Λαυρίου ‘η Μεγαλόνησος’, Μακεδονικός σύλλογος ‘ο Μέγας Αλέξανδρος’, Σύλλογος Πελοποννησίων ‘ο Κολοκοτρώνης’, Σύλλογος Μικρασιατών-Κωνσταντινουπολιτών Λαυρεωτικής, Σύλλογος Ηπειρωτών ‘ο Πύρρος’ και Ένωση Θηραίων Λαυρεωτικής ‘η Αγία Ειρήνη’. 

 


ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.

Σχολιάστε

You can leave a response, or trackback from your own site.