Εγκαταλείπει τον αγώνα ο Νίκος Βολάκος

Με ανακοίνωσή του ο κ. Νίκος Βολάκος, Δημοτικός Σύμβουλος και επικεφαλής της δημοτικής κίνησης “Σύγχρονη πόλη”, πληροφόρησε τους Δημότες ότι ο συνδυασμός του δεν θα μετάσχει των εκλογών του Μαΐου 2019. Σεβαστή η απόφασή του αλλά θα μας επιτρέψει να διαφωνήσουμε απόλυτα με αυτήν. Όσοι τον στήριξαν στις δύο προηγούμενες εκλογικές αναμετρήσεις, θα περίμεναν απ΄ αυτόν την συνέχιση της προσπάθειας, μια και οι στόχοι που είχαν τεθεί δεν υλοποιήθηκαν και παραμένουν ως ζητούμενα.

Στις συνθήκες πόλωσης που έχουν δημιουργηθεί στο Σαρωνικό, με την προσπάθεια παλιννόστησης στη διοίκηση, της ομάδας που εκπροσωπεί το χειρότερο παρελθόν του Δήμου, με την οποία ο Νίκος Βολάκος ήταν σε αντιπαράθεση όλα αυτά τα χρόνια, θα έπρεπε να είναι παρόν και να πάρει ξεκάθαρη θέση. Καταλαβαίνουμε ότι σ΄ αυτές τις συνθήκες, ίσως να ήταν δύσκολο να συγκροτηθεί ένας ευπρόσωπος συνδυασμός, αφού πολλά από τα στελέχη της “Σύγχρονης πόλης”, έχουν ήδη ταχθεί με τον συνδυασμό του Δημάρχου Γιώργου Σωφρόνη και κάποια από αυτά είναι ήδη υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι, αλλά αυτό θα μπορούσε να είναι και για τον Νίκο Βολάκο μια αφορμή, να ενταχθεί κι΄ αυτός στον συνδυασμό και να αποδείξει τις ικανότητές του, ενδεχομένως μέσα από μια Αντιδημαρχία. Εκτός αυτού ο Νίκος Βολάκος, έχει διατελέσει επί εννέα χρόνια Δημοτικός Σύμβουλος, χωρίς να έχει εκλεγεί ο ίδιος απευθείας από τους ψηφοφόρους. Νομίζουμε ότι θα έπρεπε να δώσει κι΄αυτή τη μάχη του σταυρού, ώστε να αποδείξει και να επιβεβαιώσει, ότι οι θέσεις του έχουν απήχηση στους πολίτες. Θα περιμέναμε ακόμα να ακούσουμε τι ακριβώς έπραξε από την θέση του “Εντεταλμένου συμβούλου”, όπου τον όρισε ο Δήμαρχος, τι προσέφερε, ποιες ήταν οι προτάσεις του, ποιες υλοποιήθηκαν και ποιες δεν εισακούστηκαν. Τέλος εκφράζουμε την δυσαρέσκειά μας, για την απουσία του από σημαντικές συνεδριάσεις του Δημοτικού Συμβουλίου, όπως π.χ. οι τελευταίες συνεδριάσεις για τον δημοτικό φωτισμό, θέμα το οποίο είχε υπερψηφίσει σε όλες τις προηγούμενες συνεδριάσεις.

Ευχόμαστε καλή τύχη και επιτυχία στον Νίκο Βολάκο στις όποιες ασχολίες του στο μέλλον.

Παρατίθεται ολόκληρη η ανακοίνωση του Νίκου Βολάκου

Η Δημοτική Κίνηση «Σύγχρονη Πόλη Σαρωνικού» με επικεφαλής το Νίκο Βολάκο, ανακοινώνει την απόφασή της να μη συμμετέχει στις αυτοδιοικητικές εκλογές του Μαΐου του 2019.Με την ευκαιρία αυτή θα θέλαμε πρώτα από όλα να ευχαριστήσουμε κυρίως του φίλους και τους πολίτες που στήριξαν την «κίνησή» μας, με την ψήφο τους από το 2010 μέχρι σήμερα. Η στήριξη αυτή είχε ως αποτέλεσμα, η «κίνησή» μας να έχει εκπροσώπηση στο Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου μας, με τον κο Νίκο Βολάκο στο Δημοτικό Συμβούλιο και με την κα Ελισάβετ Λαζαριδου στην Τοπική Κοινότητα Καλυβίων από το 2014.Να ευχαριστήσουμε επίσης τους υποστηρικτές και υποψήφιους Δημοτικούς Συμβούλους της «κίνησής» μας οι οποίοι στήριξαν την προσπάθεια μας στις δυο προηγούμενες εκλογικές αναμετρήσεις, άλλα κυρίως για την προσφορά τους στον τόπο μας, ως ενεργοί πολίτες με τη συμμετοχή τους σε διάφορες συλλογικότητες.Στη μέχρι τώρα διαδρομή μας καταθέτουμε το μεγάλο αγώνα με την συλλογή χιλιάδων υπογραφών για την αναγνώριση των οικισμών το 2011 από το Δημοτικό Συμβούλιο Σαρωνικού (ΛΑΓΟΝΗΣΙ – ΦΕΡΙΖΑ – ΟΛΥΜΠΟΣ – ΑΓΙΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΑΝΑΒΥΣΣΟΥ – ΜΑΥΡΟ ΛΙΘΑΡΙ ΑΝΑΒΥΣΣΟΥ), τη στήριξη και των δύο προηγούμενων Δημοτικών Αρχών στα σημαντικά έργα υποδομής τα οποία κρίναμε ότι θα βελτίωναν την ποιότητα ζωής των κατοίκων, με την συμμετοχή μας σε όλες τις επιτροπές του Δήμου μας, αποδεικνύοντας τη σύγχρονη πολιτική μας σκέψη και δράση, που ως σκοπό έχει πάντα το συμφέρον του πολίτη. Η Δημοτική Κίνηση «Σύγχρονη Πόλη Σαρωνικού» είναι μια κίνηση πολιτών χωρίς κομματικές ταυτότητες και χορηγούς. Mε γνώμονα την ανιδιοτελή προσφορά στον συνάνθρωπο πορευτήκαμε όλα αυτά τα χρόνια και θα συνεχίσουμε να στηρίζουμε τους πολίτες του Δήμου μας με παρεμβάσεις στα τεκταινόμενα, μακριά από οργανωμένα συμφέροντα και μικροπολιτικές λογικές – πάντα με γνώμονα το καλό του τόπου.
Δημοτική Κίνηση «Σύγχρονη Πόλη Σαρωνικού»


ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.

Σχολιάστε

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.