Διενέργεια εξετάσεων για την απόκτηση πτυχίου χειριστή γεωργικών μηχανημάτων στην Κερατέα

Εξετάσεις υποψηφίων χειριστών–οδηγών  γεωργικών μηχανημάτων (τρακτέρ) θα πραγματοποιηθούν στην Κερατέα Αττικής την Παρασκευή 24 Μαρτίου 2017 και ώρα 10:00 π.μ. στα γραφεία του Αγροτικού Συνεταιρισμού Κερατέας  στην Κεντρική Πλατεία Κερατέας.

Οι εξετάσεις των υποψηφίων χειριστών θα περιλαμβάνουν θεωρητικό-γραπτό(110 ερωτήσεις που επισυνάπτονται) και πρακτικό μέρος(οδήγηση).

Απαραίτητα δικαιολογητικά υποψηφίων

  1. Δύο πρόσφατες  φωτογραφίες (έγχρωμες μικρές ταυτότητας)
  2. Παράβολο 15€- (Ηλεκτρονικό παράβολο → www.gsis.gr → e-παράβολο → για μη Πιστοποιημένους χρήστες   →          χορήγηση παραβόλου → φορέας: Υπουργείο  Αγροτικής  Ανάπτυξης /  Μηχανήματα-Εξηλεκτρισμός) 
  3. Φωτοτυπία της Αδείας Οδήγησης αυτοκινήτου ή μοτοποδηλάτου (εφόσον υπάρχει)
  4. Φωτοτυπία Δελτίου Αστυνομικής Ταυτότητας ή Διαβατηρίου . 

H ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΔΟΣΗ e-ΠΑΡΑΒΟΛΟΥ ΕΙΝΑΙ:

  1. Δημιουργία Παραβόλου: Ο ενδιαφερόμενος θα πρέπει να συμπληρώσει την σχετική ηλεκτρονική φόρμα για τη χορήγηση του παραβόλου που επιλέγει και η εφαρμογή εκδίδει μοναδικό ψηφιακό «κωδικό παραβόλου» που αντιστοιχεί στο ηλεκτρονικό παράβολο. Στη συνέχεια θα εκτυπώνει το ηλεκτρονικό παράβολο για να το καταθέσει στον φορέα.
  1. Πληρωμή Παραβόλου: Ο ενδιαφερόμενος θα πρέπει να πληρώσει το αντίστοιχο ποσό του e-Παραβόλου σε οποιαδήποτε τράπεζα ή τα ΕΛΤΑ με τον «κωδικό παραβόλου» (σε κατάστημα της τράπεζας ή και στα εναλλακτικά δίκτυα – ΑΤΜ, Web banking και phone banking).
  1. Κατάθεση Παραβόλου στον Φορέα: Ο ενδιαφερόμενος θα πρέπει να καταθέσει-χρησιμοποιήσει το e-Παράβολο στον φορέα για τον οποίο το έχει εκδώσει. Στην συνέχεια, ο υπάλληλος του φορέα, θα κάνει τον έλεγχο και τη δέσμευση του e-Παραβόλου μέσω της εφαρμογής.

ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΔΟΣΗ ΠΑΡΑΒΟΛΟΥ ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ:

http://www.yme.gr/index.php?tid=1533

Οι 110 ερωτήσεις που εξετάζονται οι υποψήφιοι οδηγοί σε PDF αρχείο:

ΦΥΛΛΑΔΙΟ ΕΡΩΤΗΣΕΩΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ-ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ (1)

Η αίτηση συμμετοχής στις εξετάσεις σε αρχείο DOC:

Αίτηση

 


ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.

Σχολιάστε

You can leave a response, or trackback from your own site.