Διενέργεια εξετάσεων για την απόκτηση πτυχίου χειριστή γεωργικών μηχανημάτων στην Κερατέα

Εξετάσεις υποψηφίων χειριστών–οδηγών  γεωργικών μηχανημάτων (τρακτέρ) θα πραγματοποιηθούν στην Κερατέα Αττικής την Παρασκευή 24 Μαρτίου 2017 και ώρα 10:00 π.μ. στα γραφεία του Αγροτικού Συνεταιρισμού Κερατέας  στην Κεντρική Πλατεία Κερατέας.

Οι εξετάσεις των υποψηφίων χειριστών θα περιλαμβάνουν θεωρητικό-γραπτό(110 ερωτήσεις που επισυνάπτονται) και πρακτικό μέρος(οδήγηση).

Απαραίτητα δικαιολογητικά υποψηφίων

  1. Δύο πρόσφατες  φωτογραφίες (έγχρωμες μικρές ταυτότητας)
  2. Παράβολο 15€- (Ηλεκτρονικό παράβολο → www.gsis.gr → e-παράβολο → για μη Πιστοποιημένους χρήστες   →          χορήγηση παραβόλου → φορέας: Υπουργείο  Αγροτικής  Ανάπτυξης /  Μηχανήματα-Εξηλεκτρισμός) 
  3. Φωτοτυπία της Αδείας Οδήγησης αυτοκινήτου ή μοτοποδηλάτου (εφόσον υπάρχει)
  4. Φωτοτυπία Δελτίου Αστυνομικής Ταυτότητας ή Διαβατηρίου . 

H ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΔΟΣΗ e-ΠΑΡΑΒΟΛΟΥ ΕΙΝΑΙ:

  1. Δημιουργία Παραβόλου: Ο ενδιαφερόμενος θα πρέπει να συμπληρώσει την σχετική ηλεκτρονική φόρμα για τη χορήγηση του παραβόλου που επιλέγει και η εφαρμογή εκδίδει μοναδικό ψηφιακό «κωδικό παραβόλου» που αντιστοιχεί στο ηλεκτρονικό παράβολο. Στη συνέχεια θα εκτυπώνει το ηλεκτρονικό παράβολο για να το καταθέσει στον φορέα.
  1. Πληρωμή Παραβόλου: Ο ενδιαφερόμενος θα πρέπει να πληρώσει το αντίστοιχο ποσό του e-Παραβόλου σε οποιαδήποτε τράπεζα ή τα ΕΛΤΑ με τον «κωδικό παραβόλου» (σε κατάστημα της τράπεζας ή και στα εναλλακτικά δίκτυα – ΑΤΜ, Web banking και phone banking).
  1. Κατάθεση Παραβόλου στον Φορέα: Ο ενδιαφερόμενος θα πρέπει να καταθέσει-χρησιμοποιήσει το e-Παράβολο στον φορέα για τον οποίο το έχει εκδώσει. Στην συνέχεια, ο υπάλληλος του φορέα, θα κάνει τον έλεγχο και τη δέσμευση του e-Παραβόλου μέσω της εφαρμογής.

ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΔΟΣΗ ΠΑΡΑΒΟΛΟΥ ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ:

http://www.yme.gr/index.php?tid=1533

Οι 110 ερωτήσεις που εξετάζονται οι υποψήφιοι οδηγοί σε PDF αρχείο:

ΦΥΛΛΑΔΙΟ ΕΡΩΤΗΣΕΩΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ-ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ (1)

Η αίτηση συμμετοχής στις εξετάσεις σε αρχείο DOC:

Αίτηση

 


ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.

Σχολιάστε

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.