Αυτοκαμαρώνονται για τις επιτυχίες τους στην Αυτοδιοίκηση

Βίντεο σχετικά με την Τοπική Αυτοδιοίκηση έδωσε στη δημοσιότητα χθες ο Πρωθυπουργός της Χώρας, ως συνέχεια στη σειρά υπό την ενιαία θεματική “Ήταν δίκαιο και έγινε πράξη”. 
Το βίντεο αναρτήθηκε στην επίσημη ιστοσελίδα του Πρωθυπουργού (www.primeminister.gr) και στους επίσημους λογαριασμούς του στα social media.Προς τούτο, επιπλέον του Υπουργού Εσωτερικών, εμφανίζονται να ομιλούν, βεβαιώνοντας την κυβερνητική προσφορά στον αυτοδιοικητικό χώρο,μόνον τρία πρόσωπα, τα οποία – προφανώς εκ συμπτώσεως τυχαίας επιλογής –και τα τρία συνδέονται με το ΣΥΡΙΖΑ

Προφανώς δεν βρέθηκαν άλλοι από τους 325 Δημάρχους της χώρας να μιλήσουν για το “έργο” της κυβέρνησης στην Τ.Α. 
– 1η Η κα Γιώτα Πούλου, Δήμαρχος Λεβαδέων. Η κα Πούλου ήταν υποψήφια βουλευτής με το ΣΥΡΙΖΑ, μη εκλεγείσα, το 2012. 
Στις αυτοδιοικητικές εκλογές 2014, στα αποτελέσματα στην επίσημη ιστοσελίδα του Υπουργείου Εσωτερικών, αναγράφεται με εικονίδιο “ΣΥΡΙΖΑ με στήριξη ΣΥΡΙΖΑ”.

– 2ος Ο κ. Χρήστος Κανλής, Αντιδήμαρχος Περιβάλλοντος & Ποιότητας Ζωής του Δήμου Ν. Ιωνίας
Πρόκειται για στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ, όπως τουλάχιστον πληροφορούσε το από 5/5/2014 Δελτίο Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ Νέας Ιωνίας , όπου αναφερόταν: “Ο ΣΥΡΙΖΑ Νέας Ιωνίας (…) αποφάσισε να στηρίξει την δημοτική παράταξη «Ενότητα για τη Νέα Ιωνία» με υποψήφιο δήμαρχο τον Ηρακλή Γκότση, με τις υποψηφιότητες των παρακάτω μελών του ως υποψήφιους/ες δημοτικούς συμβούλους: (…) Κανλής Χρήστος (…).”

3ος Ο κ. Γεώργιος Φλωράτος, διορισμένος, με σχέση ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, σε θέση δημοσιογράφου στο Γραφείο Τύπου του Υπουργείου Εσωτερικών.


ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.

Σχολιάστε

You can leave a response, or trackback from your own site.