Αντιδρούν οι επαγγελματίες της Σαρωνίδας στην παραχώρηση της πλατείας για τραπεζοκαθίσματα

Με αίτημα που κατέθεσαν στο Δήμο Σαρωνικού, 18 επαγγελματίες επιχειρήσεων εστίασης, ζητούν από το Κοινοτικό Συμβούλιο της πόλης, να συγκληθεί εκ νέου και να συνεδριάσει με την παρουσία τους, επιθυμώντας να εκφράσουν τις απόψεις τους και οι ίδιοι, για το θέμα της παραχώρησης της πλατείας για την τοποθέτηση τραπεζοκαθισμάτων. Το συμβούλιο στις 27/4/2015 είχε πάρει τη σχετική απόφαση – γνωμοδότηση, χωρίς να τους καλέσει να παραστούν και να εκφράσουν τις απόψεις τους, όπως δήλωσαν στον “Α.Π.”

Ενημερώνουν επίσης, ότι και κανένας άλλος κοινωνικός φορέας της πόλης δεν εξέφρασε τις απόψεις του, στην πρόθεση της Κοινότητας να παραχωρήσει την κεντρική πλατεία της πόλης σε επαγγελματίες, οι οποίοι τελικά θα καταλάβουν όλη την επιφάνειά της όπως πιστεύουν, αλλάζοντας και την χρήση της από χώρο πολιτιστικών εκδηλώσεων, όπως έχει καθιερωθεί. 

Δείτε εδώ το το κείμενο των επαγγελματιών και οι υπογραφές


ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.

Σχολιάστε

You can leave a response, or trackback from your own site.