ΑΝΑΣΤΕΛΛΕΤΑΙ και θα ΕΠΑΝΕΞΕΤΑΣΤΕΙ, η απόφαση για το κλείσιμο του Υποκαταστήματος στο Πόρτο Ράφτη

Δήμαρχος Μαρκοπούλου Μεσογαίας  Σωτήρης Ι. ΜεθενίτηςΔήλωση του Δημάρχου Μαρκοπούλου κ. Σωτήρη Μεθενίτη μέσω Facebook

Αγαπητοί Συμπολίτες !

Πριν από πέντε λεπτά, ο Περιφερειακός Διευθυντής Καταστημάτων της Τράπεζας Πειραιώς κ.Βρούτσης, με ενημέρωσε τηλεφωνικά, ότι ΑΝΑΣΤΕΛΛΕΤΑΙ και θα ΕΠΑΝΕΞΕΤΑΣΤΕΙ, η απόφαση για το κλείσιμο του Υποκαταστήματος στο Πόρτο Ράφτη. Κατόπιν αυτού, η λειτουργία του εν λόγω Υποκαταστήματος, ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ κανονικά.

Όσοι έχουν φίλους, που είναι τραπεζικά στελέχη, ας τους ρωτήσουν τι σημαίνει έστω και προσωρινά, ειδικά αυτήν την περίοδο, να ανατρέπεται μια δεδομένη απόφαση, για κλείσιμο ενός Υποκαταστήματος!!

Αυτή η -έστω και προσωρινή- επιτυχία μας, αφιερώνεται σε όλους αυτούς, που με μεγάλη άνεση και ευκολία, λένε ότι αδιαφορούμε, για ότι αφορά στο Πόρτο-Ράφτη:

Να ήξεραν μόνο, πόσο τρέξαμε και πόσο αγωνιστήκαμε, από την Παρασκευή έως και σήμερα, για να έχουμε αυτό το θετικό αποτέλεσμα.

Ευχαριστούμε θερμά όσους αγωνίστηκαν μαζί μας, αλλά και την Τράπεζα Πειραιώς που άκουσε τα επιχειρήματά μας και έδειξε έμπρακτα, διάθεση ουσιαστικής συζήτησης, σε βάθος χρόνου!

 


ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.

Σχολιάστε

You can leave a response, or trackback from your own site.